Gordon tergt Rob Goossens met appjes: 'Ik ben de klos'

Entertainment
door Indy
donderdag, 11 januari 2024 om 10:40
gordon appt rob goossens
Gordon lijkt niet gediend van het commentaar van Rob Goossens. Volgens Rob wil RTL dat Gordon eerst volledig genezen wordt verklaren door een psychiater, voordat hij weer op televisie verschijnt. Dit schoot bij de zanger in het verkeerde keelgat.

Kritiek

In RTL Boulevard uitte Rob Goossens afgelopen dinsdag zijn kritiek op de Gordon . De zanger was te zien in een aflevering van Casa di Beau . Het interview met Beau van Erven Dorens zou de televisiecomeback van de zanger moeten zijn, maar dit pakte anders uit dan verwacht. Zowel Beau als Gordon kreeg een bak kritiek over zich geen en Rob denkt zelfs dat RTL compleet is afgeschrikt door het interview.
Rob doet er zelfs nog een schepje bovenop. “Ik denk dat RTL én Gerard Joling (…) allebei zoiets hadden van: voordat Gordon volledig genezen verklaard is door een psychiater, gaan we even niet met hem samenwerken” , zegt hij in de uitzending.

Appjes van Gordon

De zanger lijkt niet gediend van de uitspraken van Rob en besluit om contact met hem te zoeken. “Jij hebt wel nog wat appjes gekregen van Gordon begrepen?” , vraagt Bridget Maasland aan Rob in de BLVD Podcast . “Ja en nee. Ja, Gordon heeft er een handje van om in dit soort situaties ’s nachts te gaan appen, dus ik was de klos” , zegt Rob.
Maar wat heeft Gordon dan naar hem gestuurd? Rob heeft geen idee . Ik werd wakker en ik heb twee berichtjes om half zes ’s nachts gekregen die hij alweer verwijderd had. Dus dan staat er: ‘Verwijderd bericht, verwijderd bericht.'”

Oneens met analyse

Rob denkt een verklaring te hebben waarom Gordon de appjes heeft verwijderd. “Ik denk dat hij eerst wilde zeggen dat hij het niet eens was met mijn analyse" , begint hij zijn verhaal. "Maar dat hij daarna dacht van: nou Rob, je hebt eigenlijk toch wel een punt, en dat hij het daarom heeft weggehaald.”
Bridget gelooft echter niet dat dat het geval is. “Ik vind dat wishful thinking wat jij nu doet, maar prima. Als jij dat denkt en je wordt er rustig van" , geeft ze aan haar collega mee.

POPULAIR NIEUWS