Nóg een breuk voor Dave Roelvink: 'Complete onzin'

Entertainment
door Indy
donderdag, 11 januari 2024 om 8:48
tegenslag dave roelvink afkickkliniek
Dave Roelvink kampt met nog een tegenslag. Eind vorig jaar kreeg Dave een terugval in zijn verslavingen en liet hij zich opnieuw opnemen in een afkickkliniek in Zuid-Afrika. Inmiddels is hij weer thuis, maar de terugval heeft volgens weekblad Weekend meer gevolgen dan gedacht.

Afkickkliniek

Na zijn eerste verblijf in een afkickkliniek besloot Dave Roelvink om samen met Najib Amhali, die zelf ook kampte met verslavingen, om een eigen kliniek in Abcoude op te richten. Samen met een Zuid-Afrikaanse instelling sloten de twee een partnerschap.
Dave en Najib hebben samen met Reda Saleh hun eigen geld in de oprichting van de kliniek geïnvesteerd. Naar eigen zeggen hebben ze het eerste jaar een verlies van ruim vier ton geleden. De oprichters zijn zelf niet betrokken bij het dagelijkse bestuur van de kliniek. Hier is ondernemer Titus Kramer voor verantwoordelijk.

Terugval

Uit onderzoek blijkt dat de helft van de verslaafden binnen een jaar na de behandeling een terugval krijgt. Daarom werden er volgens weekblad Weekend
strenge afspraken gemaakt met Dave, Najib en Reda voor het geval dat zij weer gebruik zouden maken van verdovende middelen.
Titus deelde ten tijde van de oprichting van de kliniek het volgende in Het Parool : "In de aandeelhoudersovereenkomst staat dat je er bij een terugval uitgaat. Daar is wel discussie over geweest, maar het is een goede motivatie om niet terug te vallen." Volgens weekblad Weekend
heeft dit genomen besluit nu ingrijpende gevolgen voor Dave, aangezien hij een terugval heeft gehad . Hij is verplicht om zijn aandelen in de kliniek te verkopen en hij mag geen zakelijke betrokkenheid meer hebben.

Complete onzin

Dave reageerde gisterenavond in Shownieuws op de uitspraken van weekblad Weekend . Volgens hem is het 'complete onzin'.
Het is niet de eerste tegenslag voor Dave. Eind vorig jaar maakte hij via Instagram bekend dat hij en zijn vriendin Jazzlyn hebben besloten om een punt achter hun relatie te zetten . Ook heeft Dave het ingrijpende besluit genomen om te stoppen met zijn carrière als dj . De dj-scène is volgens hem een valkuil om terug te vallen in zijn verslavingen.