Guido Weijers had contact met minderjarige meiden: 'Grote gevolgen voor hem'

Entertainment
door Nienke
dinsdag, 12 maart 2024 om 16:21
realitynl 30
Guido Weijers kunnen we allemaal kennen als cabaretier die zijn zalen aan het lachen maakt. Er is nieuws naar buiten gekomen dat hij in het verleden contact heeft gehad met minderjarige meiden. Nu valt er minder te lachen voor Guido.
Yvonne Coldeweijer staat weer paraat met haar juice, zo deelt ze een aantal dingen over Guido op haar Instagram. De dingen die Guido vroeger heeft gedaan kunnen ernstige gevolgen hebben voor zijn carrière, wanneer het naar buiten komt. Zo schrijft ze dat Guido afspraakjes had met 12/13-jarigen. Yvonne vertelt dat ze met een vrouw heeft gesproken die 15 jaar geleden, toen ze 13 was, met haar ouders naar een voorstelling van hem ging. In de zaal werd door hem gevraagd wie er de jongste was in de zaal. Het meisje stak haar vinger op en vond het destijds 'cool' dat ze na de show met hem op de foto mocht.

Facebook

Het bleef niet bij een foto volgens Yvonne, want daarna heeft Guido het meisje toegevoegd op Facebook. Zo heeft hij wekenlang met het meisje zitten chatten. Het ging zo ver dat hij zelfs met haar wilde afspreken, zijn hobby was fotografie en hij wilde haar graag fotograferen. Yvonne vermeldt dat ze hebben afgesproken, maar er niets is gebeurd. Het meisje heeft daarna vaker met Guido afgesproken, tot de berichtjes naar haar steeds seksueler werden. Ze heeft het contact afgekapt en het haar ouders verteld. "Die waren natuurlijk geschrokken en ze mocht niet meer met hem afspreken. De ouders waren woest op Guido, maar hebben verder geen stappen ondernomen," aldus Yvonne

Wederhoor

Yvonne vertelt verder op haar Instagram: "Er zijn soortgelijke verhalen bij mij bekend, waarbij er wél meer is gebeurd. Daar ben ik nog mee bezig. Maar dan weet je vast wat daar speelt." Ook geeft ze aan dat ze Guido op meerdere manieren heeft gevraagd om wederhoor, maar Guido lijkt hier niet op te willen reageren. Het risico van carrière verlies is groot.
Beeld: Instagram @lifeofyvonne
Beeld: Instagram @lifeofyvonne