Is er een nieuwe liefde voor Linda de Mol?

Entertainment
door Sophie
maandag, 02 januari 2023 om 14:35
nieuwe liefde voor linda de mol
Het was zeker geen makkelijk jaar voor Linda de Mol . Nadat de aflevering van BOOS over The Voice of Holland online kwam, zag ze haar relatie met Jeroen Rietbergen stranden en besloot ze tijdelijk te stoppen met werken. Maar volgens Thomas Woolthuis, die in 2021 werd bekroond tot 'Medium van het jaar' komen er betere tijden aan voor Linda.
Een langzaam herstel voor Linda de Mol
"Linda de Mol zat flink in haar emotionele dip na het uitkomen van het liefdesbedrog van 'haar' Jeroen Rietbergen", zegt medium Thomas tegen weekblad Party. "Zoals iedereen inmiddels heeft kunnen lezen heeft ze daar echt heel veel verdriet van gehad en nóg steeds!"
Maar 2023 zal een beter jaar worden voor Linda, ze zou weer langzaam gaan herstellen. Sterker nog: Linda zou voorzichtig aan het daten zijn geslagen! "Het is pril en er is nog geen sprake van een relatie", zegt het medium. "Toch voorspel ik dat er absoluut een nieuwe liefde zal beleven, al enige tijd in haar omgeving is. Het is iemand die we al kennen, maar we leggen niet zo snel de link naar deze man."
Daten via een datingapp?
Voordat het drama van The Voice of Holland aan het licht kwam, had Linda het al eens eerder over wat ze zou doen als zij en Jeroen ooit uit elkaar zouden gaan. Ze vertelde dat ze wellicht een poging zou wagen op een datingapp.
"Er schijnt een app te zijn waar veel mensen die bekend zijn zich begeven. Daar moet je ook voor toegelaten worden. Misschien dat ik dat zou durven, maar ik weet het niet hoor", zei Linda destijds tegen De Telegraaf.
Of ze haar vermeende liefde op een datingapp tegen is gekomen weten we niet.