'Mart Hoogkamer wordt vader'

Entertainment
door Sophie
maandag, 02 januari 2023 om 13:50
mart hoogkamer vader
Medium Liesbeth van Dijk heeft een aantal bizarre uitspraken gedaan over bekende Nederlanders. Zo heeft ze geen vertrouwen in het liefdesleven van André Hazes en ziet ze geen comeback voor Glennis Grace . Maar ook over Mart Hoogkamer had ze het één en ander te zeggen.
Mart Hoogkamer en zijn stemproblemen
Het is algemeen bekend dat Mart Hoogkamer kampt met stemproblemen. Hierdoor heeft hij veel verschillende shows afgezegd, tot grote teleurstelling van zijn fans. Over deze stemproblemen heeft medium Liesbeth wel wat te zeggen: "Stemproblemen, ja ik voel het al. Dat heeft ook te maken met veel stress op zijn stem. Hij forceert het iets teveel. Dit is iemand die heel ver kan komen, maar hij heeft rust nodig."
'Mart Hoogkamer wordt vader'
Naast de stemproblemen is er ook nog een ander heel mooi vooruitzicht voor Mart Hoogkamer: "Hij wordt vader. Zij wordt zwanger, ja. Hij gaat vader worden."
Liesbeth ziet nog veel meer in de toekomst van Mart Hoogkamer dit jaar, maar daar wil ze niks over kwijt. "Ik zie nog veel meer, maar ik ga het allemaal lekker niet zeggen." Flauwww..