Jaimie Vaes reageert op documentaire Lil' Kleine: 'Neergezet als medeschurk'

Entertainment
door Lois
donderdag, 01 februari 2024 om 10:49
noor de groot thijs romer 4
Jaimie Vaes wilde eigenlijk helemaal niet reageren op de docu van haar ex, Lil' Kleine, maar nadat ze een paar minuten had gezien was ze woedend. Wat er allemaal over haar gezegd wordt pikt ze niet zomaar.

Docu van Lil Kleine

De breuk tussen Jorik beter bekend als Lil' Kleine en Jaimie Vaes verliep op een intense manier. In de documentaire, die eerder deze maand verscheen op Prime Video, vertelt de rapper voor het eerst over zijn arrestatie op verdenking van mishandelen van zijn ex, Jaimie. Jorik gooit alle vuile details op tafel. Hij geeft toe dat hun relatie altijd al giftig was, maar hij schuift de schuld niet alleen op zichzelf, hij wijst ook naar de relatie waar ze in zaten.
De zaak over de mishandeling in 2022, waarop het leek dat Jorik haar hoofd tussen een auto deur klemt, loopt nog steeds. Jorik ontkent ook tot de dag van vandaag dat haar hoofd tussen de deur zat.

Meegezogen in het bad boy-imago van Lil Kleine

Jaimie Vaes is niet te spreken over hoe ze is 'geportretteerd' in de docu van haar ex. Vaes vindt dat ze is neergezet als 'medeschurk', laat ze weten aan RTL Boulevard.
Jaimie heeft de driedelige docureeks geprobeerd te kijken, maar zette de tv na een paar minuten alweer uit. In de docu wordt de Jaimie neergezet als een vrouw die ruzies en scheldpartijen niet uit de weg ging. "Dan wordt er nu ineens een beeld geschetst van een gekke losgeslagen moeder."
Volgens Jaimie had haar ex beloofd dat ze niet zou voorkomen in de docu.
Jaimie vertelt verder dat ze is meegezogen in het bad boy-imago van Lil' Kleine. Volgens haar probeert hij haar daar nog verder in mee te trekken door te doen alsof zij ook een probleem had. "Ten eerste ben ik vrouw en moeder, daarnaast ben ik 'vriendin van'. Dat imago, daar ben ik in meegezogen en ik heb helemaal niet stilgestaan bij de consequenties daarvan. Want er is niks mis mee als ik in mijn vrije tijd van een feestje hou, maar ik wil dat imago niet hebben."

Contact tussen Jorik en zijn zoon verslechterd

Jaimie en Lil' Kleine hebben al sinds enige tijd weer goed contact met elkaar omwille van hun zoontje Lío. Echter, ze vindt dat docu wederom kwaad bloed zet tussen hen. "Dit helpt niet echt mee. Ik weet wel dat we ook hier weer uit gaan komen hoor. We blijven te allen tijde ouders van Lío, maar het is jammer dat het zo moet."
Volgens Jorik zou hij meerdere keren aan Jaimie hebben aangeboden om de documentaire te bekijken en daarin te reageren. Maar Jaimie wilde dat niet. "Ik zal Lío nooit laten vallen en zal altijd mijn verantwoordelijkheid nemen. Maar ik ga niet inhoudelijk reageren op beschuldigingen in de media, omdat dit niet in het belang is."