Thijs Boermans valt uit tegen minderjarige stewardess: 'Moet jij niet gewoon je werk doen'

Entertainment
door Lois
donderdag, 01 februari 2024 om 9:24
thijs boermans
Thijs Boermans reageert heftig, nadat hij verward wordt met een andere BN'er. Ook schijnt de familie van Thijs Anna Nooshin niet te kunnen uitstaan.

Thijs Boermans

Thijs Boermans is een Nederlandse acteur, maar zijn bekendheid verkreeg hij pas nadat hij in 2022 meedeed aan Expeditie Robinson. "Het verwende jochie uit Amsterdam" – zoals hij dat zelf zegt – wist het uiteindelijk best ver te schoppen in het programma, maar de finale haalde hij niet.
Na zijn deelname aan Expeditie kwam opeens zijn privé- en liefdesleven onder een vergroot glas te liggen. Vooral toen het erop leek dat Thijs een nieuwe vriendin had, Anna Nooshin. Over de relatie deelden ze eigenlijk nooit iets, maar het toch duidelijk dat de twee wel samen waren. De officiële duidelijkheid werd geschept, toen Anna zwanger bleek te zijn van Thijs.

Op zijn teentjes getrapt

Nu gaan de geruchten rond dat Thijs Boermans is uitgevallen tegen een 16-jarige stewardess. 'Ik werk op Schiphol en Thijs Boermans kwam inchecken', begint de bron het verhaal in gesprek met Juicechannel. 'Hij was toen nog niet helemaal bekend, maar ik dacht hem te herkennen. Toen vroeg ik of hij die persoon was.' Volgens de bron reageerde Thijs behoorlijk kwaad. 'Meneer was op zijn teentjes getrapt.'
'Nee, ik ben die persoon niet, moet jij niet gewoon je werk doen? Ik heb haast', antwoordde Thijs. 'Hij trok zo'n vies gezicht erbij dat ik echt met een rode kop achter die check-in zat. Zoiets vergeet je niet en sindsdien vind ik het een vreselijk mens zonder manieren', aldus de bron.

Thijs is té jong om vader te worden

Ondertussen gaan er ook geruchten rond over Anna Nooshin, de vriendin van Thijs. Volgens Yvonne Coldeweijer kan de familie van Thijs Anna niet uitstaan. Ook zouden ze hem nog té jong vinden om vader te worden, en hadden ze hem liever nog wat tijd gegund, schreef Yvonne op haar juicekanaal. Ze vinden het dan ook vreselijk dat zij elke keer met haar geld smijt voor hem. Het woord sugarmommy is daarbij gevallen.