Jake Paul in Nederland voor pre-kerstdiner met Jutta Leerdam

Entertainment
donderdag, 21 december 2023 om 13:49
ontwerp zonder titel 2023 12 21t131910223
Jake Paul is opnieuw naar Nederland gekomen voor zijn vriendin Jutta Leerdam. De schaatsster deelt beelden op haar Instagram-verhaal waarop te zien is dat ze samen bezig zijn met kerstvoorbereidingen. Jake lijkt niet te kunnen wachten om te beginnen met eten.

Braaf aan tafel

" Je bent zo schattig ", zegt Jutta Leerdam in het filmpje tegen Jake Paul, die al braaf aan tafel zit. " Ik ben net een hond die moet wachten ", zegt de YouTuber terwijl de schaatsster de tafeldecoratie en het eten aan het filmen is.
Het lijkt erop dat deze twee tortelduifjes samen een pre-kerstdiner organiseren. De keuken is hun domein, waar ze zich wagen aan het bakken van heerlijke Amerikaanse kaneelbroodjes en een smakelijke cake. Jutta deelt een foto van het uitgerolde deeg met de opmerking 'Pov (point of view, red.): je hebt een Amerikaans vriendje'.
De vraag blijft nog onbeantwoord of Jake ervoor kiest om in Nederland te blijven en kerst te vieren met Jutta en haar familie.
schermc2adafbeelding202023 12 2120om20094146

In het zonnetje

Jake betrad een tijd geleden de boksring voor een gevecht met Andre August. Terwijl de bokser zich klaarmaakt voor de confrontatie in Florida, eert zijn vriendin Jutta hem . Op haar Instagram Stories deelt ze met haar volgers haar diepe bewondering voor zijn doorzettingsvermogen. Ze schrijft: " Je werkt elke dag zo hard. Je denkt anders, legt de lat heel hoog en laat je door niemand gek maken. "
Ondanks dat Jake pas vijf jaar geleden zijn professionele bokscarrière begon, heeft hij volgens Jutta al opmerkelijke successen geboekt. " Je weet dat je laat bent begonnen, maar daarom werk je ook drie keer zo hard. Je wil altijd meer en ik hou ervan om te zien hoe je dat doet. Ik ben zo trots op je. "

260 dagen

Op Instagram deelde Jake een paar weken geleden een mysterieuze boodschap: "260 dagen" schreef hij in het zand. Hoewel de exacte betekenis niet duidelijk is, wijst alles erop dat er iets groots op komst is. Hoewel Jake en Jutta nog maar een half jaar samen zijn, liet Jake vorige maand tijdens een schaatswedstrijd van Jutta in Heerenveen weten dat hij dolgraag met haar wil trouwen . Zou dat over 260 dagen kunnen gebeuren?
Fans van het koppel gaan zelfs nog een stapje verder. Onder eerdere berichten van Jutta en Jake wordt er niet alleen gesproken over trouwen, maar ook al over kinderen. Een volger vroeg zelfs: " Wanneer komt er een baby? "