Janice Blok vindt nieuwe liefde op de set van de film De Tatta's.

Entertainment
vrijdag, 20 oktober 2023 om 12:22
janice blok vriend
Na Donny Roelvink, die momenteel weer zijn liefdesgeluk heeft gevonden, lijkt het erop dat zijn ex, Janice Blok, ook weer vlinders in haar buik heeft. De influencer deelde op TikTok met haar volgers dat ze in een nieuwe relatie is en onthulde tevens waar ze haar nieuwe liefde heeft ontmoet.

'Ik ben weer verliefd'

" Ik heb best wel lang getwijfeld of ik dit ging delen op social media, omdat ik dit al vaker heb meegemaakt. En eigenlijk heb ik daar geen zin meer in " In haar video op TikTok begint Janice met een knipoog naar de eerdere teleurstellingen in haar liefdesleven en verwijst naar nieuwe mannen die niet tot iets serieus hebben geleid. Ze had eerder op Instagram onthuld dat ze een nieuwe liefde had, maar nu is ze er klaar voor om het luid en duidelijk te zeggen. " Ik ben weer verliefd . Ja! "

Hij zit niet op social media

Janice onthult niet wie haar nieuwe liefde is. Sterker nog, volgens haar heeft deze persoon geen social media. " Jullie kunnen zoeken wat jullie willen. Jullie vinden hem toch niet! " Een ding is zeker: hij maakt haar wel gelukkig.

Gewoon rustig aan doen

Terwijl Janice zich opmaakt, vertelt ze dat ze de relatie 'gewoon rustig aan wil doen'. " En we zien wel weer in verloop van de tijd of ik hem met jullie gaan delen . Tenzij jullie dat héél graag willen. "
Janice geniet volop van haar rol in de bioscoopfilm De Tatta's , en als kers op de taart is dat waar ze haar nieuwe liefde heeft ontmoet. " Het was love at first sight. We keken elkaar aan en we dachten allebei: 'I want you'. " in eerste instantie wilde ze niet toegeven aan de vlinders in haar buik omdat ze aan het werken was. " Maar ik kon gewoon niet stoppen met naar hem kijken ", geeft ze toe. " Voelt het goed? Ja. Okay, let's go. "

Vriend Janice Blok

Na een aantal maanden vroeg hij of Janice zijn vriendin wilde zijn. Janice is inmiddels al 32 jaar oud en daardoor, voelt zij enige tijdsdruk. " De volgende dat moet hem gewoon zijn!
". "Hij zei tegen mij Jan, 'je moet iets minder denken en gewoon meer voelen'. En daar heeft hij helemaal gelijk in.