Tim Hofman afgekraakt in Vandaag Inside: 'Opgeblazen ego'

Entertainment
vrijdag, 20 oktober 2023 om 14:14
ontwerp zonder titel 10
Tim Hofman heeft een bijna fataal incident met een gewapende man overleefd en er een uitgebreide BOOS-special over geproduceerd. Nu lijkt hij het mikpunt van kritiek te zijn geworden in het programma Vandaag Inside, waarin zijn ego flink onder vuur wordt genomen.

Zwaar geïrriteerd

De wereld herbergt helaas heel wat instabiele mensen, en wanneer ze toegang hebben tot een vuurwapen kan dit gevaarlijke situaties opleveren. Tim Hofman bevond zich in het BNNVARA -gebouw toen zo'n persoon zich bij de receptie meldde met de wens om hem te ontmoeten. Uiteindelijk werd de verdachte door de politie gearresteerd, maar stel je voor dat Tim op dat moment toevallig in- of uitgelopen was?
Tim heeft onlangs een uitgebreide BOOS -special van dertig minuten samengesteld over het incident . Hij heeft dit niet alleen gedaan om over zichzelf te praten en de impact op hemzelf en zijn redactie te belichten, maar ook om te benadrukken dat de wereld van sociale media mogelijk gevaarlijk kan zijn, vooral in dit geval. Volgens hem is dat hier aan de orde.
De mannen van Vandaag Inside zijn echter zwaar geïrriteerd door Tim Hofman's uitgebreide special, die volledig aan hem gewijd is. " Die Tim Hofman, die wentelt zich in zijn ego ", snauwt Johan Derksen in het programma op SBS 6 .

'Hij is enorm blij met zichzelf '

Wilfred Genee probeert de stemming in de studio te peilen. " Een eigen uitzending maken had jij niet gedaan ?" Nee, antwoordt Johan. " Nou, ik vind het belachelijk, want het gaat een uitzending weer over Tim Hofman, hè? Tim Hofman maakt een uitzending over Tim Hofman ." René van der Gijp snauwt: " Tim Hofman is enorm blij met zichzelf. "

'Opgeblazen ego'

De man die Tim wilde om wilde brengen heeft een hekel aan woke. Net zoals Johan: " De wokefamilie heeft grote kans dat hij weer beloond wordt met een prijs, net zoals dat programma over The Voice. Daar was ook iedereen zo opgetogen over, maar het waren meer dan 90 procent anonieme beschuldigingen van mensen die niet goed in beeld gebracht werden. "
Wilfred: " Het heeft wel veel teweeggebracht ."
Johan blijft erbij. " Die jongen is alleen maar met zichzelf bezig. Het is één groot opgeblazen ego. Misschien dat het de jeugd aanspreekt, maar ik vind het wel wat onvolwassen. "

'Altijd aandacht trekken'

René vindt dat Tim te veel in zijn eigen egoshow zit. " Zo over jezelf gaan zitten praten is ook niet mijn ding. "
Johan vertelt: " Als ik die jongen zie, kom ik maar tot één conclusie: een zelfingenomen kwal. "
Tim roept wel vaker weerstand op bij de mensen. Evert Santegoeds deelde van de week ook nog een sneer aan hem uit in zijn podcast Strikt Privé : " Dat is gewoon een moeilijke jongen. En altijd aandacht trekken. "