Jeroen Rietbergen verbannen naar tuinhuis: 'Heb er begrip voor'

Entertainment
door Indy
maandag, 11 december 2023 om 11:28
jeroen rietbergen tuinhuis linda de mol
Het lijkt erop dat Linda de Mol en Jeroen Rietbergen steeds een stapje dichterbij een relatie komen. De twee werden vorige maand samen in het openbaar gespot en nu blijkt ook dat Jeroen weer intrek heeft genomen in de villa van Linda. Nou ja, een soort van: Jeroen zou namelijk zijn verbannen naar het tuinhuisje.

Samen gespot

Het heeft even geduurd, maar Linda de Mol en Jeroen Rietbergen gaan weer samen over straat. Na bijna twee jaar lijkt ze er nu weer voor te kiezen om in zijn gezelschap te verschijnen, ondanks het feit dat hij wordt vervolgd door het Openbaar Ministerie wegens onzedelijke betasting.
Vorige maand werden Jeroen en Linda samen gespot bij de Sligro in Hilversum. Een observator heeft hen daar gezien en meteen foto’s gemaakt, die te zien waren op de cover van Story. De eerste foto’s van Linda de Mol en Jeroen samen!” , stond erbij.

Onder één dak

De auto van Jeroen staat al een tijdje op de oprijlaan naast die van Linda. Het leek er even op dat de twee weer onder één dak wonen, maar het verhaal blijkt toch anders in elkaar te steken. Volgens Story
woont Jeroen namelijk helemaal niet in de villa, maar is hij verbannen naar het tuinhuisje. “Jeroen woont niet met Linda in haar huis. Hij heeft aan zijn vrienden en directe omgeving verteld dat hij in het tuinhuis op het terrein van haar villa woont.” , weet een bron te melden aan het weekblad.
Het tuinhuis heeft Jeroen vroeger ingericht als zijn studio, maar het is nu de plek waar zijn bank, bed en televisie staan. "Al zal hij best wat nachten bij Linda doorbrengen.”

Vrijspraak

Volgens de bron heeft Jeroen er begrip voor dat de situatie tussen hem en Linda niet hetzelfde kan zijn als vroeger en heeft er vrede mee dat hij tijdelijk is verbannen naar het tuinhuis.
Linda lijkt eerst de rechtszaak af te willen wachten voordat Jeroen weer welkom is in de riante villa . "Bij vrijspraak zou hen niets meer in de weg staan om écht samen verder te gaan.”