Johan Derksen wil hoofdrol in kerstpromo SBS: 'Anders doe ik niet mee'

Entertainment
dinsdag, 24 oktober 2023 om 16:05
johan derksen haalt uit naar studenten journalistiek 6409a2a382a3b 3
Johan Derksen hoopt dat hij, René van der Gijp en Wilfred Genee dit jaar een wat grotere rol zullen spelen in de kerstpromo die SBS6 van plan is te maken. Als dat niet gebeurt, zal Johan weigeren deel te nemen.

Kerstpromo

" Wij zijn verleden jaar in die spot weggezet als een stelletje figuranten ", snauwde Johan Derksen maandag in het programma Vandaag Inside . " Als ik niet de hoofdrol krijg, doe ik niet meer mee. "
De kwestie van de promo werd besproken nadat René van der Gijp opmerkte dat er opnieuw een verzoek van zendermanager René Oosterman was binnengekomen om deel te nemen. " We verwachten dat jullie binnenkort komen opdraven voor een hele leuke spot ", zo citeerde de presentator.
Vorig jaar waren de heren van Veronica Inside ook betrokken, maar ineens bleken ze niet opgenomen te zijn in het uiteindelijke resultaat, ondanks dat ze meer dan twee uur hadden gefilmd.

Uitspraken Johan Derksen

Johan, staat natuurlijk bekend om zijn vurige opmerkingen over BN'ers, of bepaald onderwerpen. Zo heeft Johan, ook een keer een vrij aparte opmerking gemaakt over onze prinses Alexia. Hij vond dat ze een mooi achterwerk
had. Als Johan kritiek krijgt over zijn opmerking over Alexia van Oranje, geeft hij heel grof aan: " Heb daar schijt aan. "
Zo toont Johan ook geen sympathie, naar Dave Roelvink die weer werd opgenomen voor zijn verslaving " Er worden grote stukken over geschreven dat hij weer snuift en in een inrichting zit. Het zal me een worst zijn, het is toch geen nieuws? "
Johan komt ook nog om het hoekje kijken met zijn uitspraken, over Tim Hofman. Zo vindt Johan, dat Tim een 'opgeblazen ego' heeft. " ik vind het belachelijk, want het gaat een uitzending weer over Tim Hofman, hè? Tim Hofman maakt een uitzending over Tim Hofman.
" Johan heeft het idee dat Tim zichzelf graag in het licht wil zetten.
Het is dus wel duidelijk dat Johan niet verlegen is, om hier en daar een opmerking te maken. Misschien is dat wel één van de redenen, waarom SBS6
er voor kiest om Johan, wat meer op de achtergrond te houden, in de kerstpromo.