Johan Derksen klaar met Frans Duijts: ‘Hoe haalt die gozer het is z'n hoofd’

Entertainment
door Lois
dinsdag, 05 maart 2024 om 16:54
johan derksen
Frans Duijts werd gisteren in Vandaag Inside volledig afgebrand nadat hij Anouk ‘beledigd’ heeft. Volgens Johan Derksen is Frans een ‘ordinaire volkszanger’.

Beetje gepikeerd

Frans Duijts zou graag met Anouk een duet opnemen. "Ik zou heel graag met Anouk een plaat opnemen”, zei hij in gesprek met weekblad Story. "Dat roep ik al jaren. Ik heb het haar platenmaatschappij ook al een keer laten weten. Dat lijkt me echt te gek.”
Zelfoverschatting komt heel vaak voor onder BN’ers, maar Frans Duijts tilt het nu naar het volgende niveau. Deze zanger van truckersmuziek heeft Anouk benaderd voor een duet en vindt het gek dat er geen reactie komt. Kan iemand deze duetdromer uit de waan helpen? Johan Derksen vindt het echt ongelooflijk. "Zo’n ordinaire volkszanger die jij zo leuk vindt, Frans Duijts, die wil een duet zingen met Anouk en hij was een beetje gepikeerd dat Anouk niet antwoordde”, zei hij gisteren in Vandaag Inside tegen Wilfred Genee.

'Ordinaire straatzanger'

Het zit Johan Derksen behoorlijk dwars. "Nou, als Anouk antwoordt, dan ben ik gepikeerd, want hoe haalt die gozer het in z’n hoofd om een van onze beste zangeressen in Nederland uit te nodigen voor een duet?”, vraagt hij zich af. "Zo’n ordinaire straatzanger met iemand die geweldige soul in zich heeft.”
Maar volgens Wilfred Genee had Anouk best kunnen reageren. “Je kunt toch wel gewoon even reageren? Van: nou, het lijkt me niet verstandig.”

Held

"Als je Anouk heet, dan ga je daar niet op in”, reageert Johan Derksen. "Het is een persoonlijke belediging als Frans Duijts dat vraagt.” Maar Wilfred Genee denkt er anders over. "Het is toch een held voor heel veel mensen.”
Of Frans zo'n held is voor zijn vrouw, zijn de meningen over verdeeld. Onlangs gingen er geruchten dat Frans betrokken was bij meerdere affaires. Volgens Juicechannel zou zijn vrouw, Marloes, hier niet van op de hoogte zijn. "En dat terwijl heel Tiel erover praat."