Patty Brard zal nooit oma worden: 'Ontzettend teleurgesteld'

Entertainment
door Lois
woensdag, 06 maart 2024 om 9:47
patty brard
Patty Brard is enorm verdrietig. Haar enige kind Priscilla wilde jarenlang geen contact met haar hebben. Ondanks dat dit inmiddels weer goed is gekomen, is Patty ontzettend teleurgesteld. De Shownieuws deskundige zal namelijk nooit oma worden.

Goede band

De presentatrice vertelt in een interview met Beau Monde over waar zij staat in haar leven en over de band met haar dochter...
Patty Brard heeft een goede band met haar dochter. Maar dat is wel eens anders geweest, in de dramaserie 'PATTY' werd dit duidelijk. Na maar liefst elf jaar kwamen Patty en haar dochter Priscilla weer in contact met elkaar. Waarom ze geen goede band met haar dochter had, wil de presentatrice niet vertellen. Wel liet ze weten dat Patty haar zus, Debbie, hier een rol in heeft gespeeld.

Dramaserie 'PATTY'

In de serie komt naar voren dat Patty Brard niet altijd hoogtepunten heeft gekend; ze maakte een faillissement mee, overspel in de liefde en had lang geen contact met haar dochter. Over dat laatste dat weer wordt "opgerakeld" in de serie, benadrukt Patty: "Het is niet opgerakeld zoals het werkelijk ging."
Ze zegt dat niemand meer tussen hen inkomt. "Die band wordt niet meer verbroken hoor. Ik denk dat wij sterk genoeg zijn om nu geconfronteerd te worden met hoe dingen zijn misgegaan en het is ook goed om dat onder ogen te zien.”

Bonus-oma

Patty Brard zit op dit moment in haar hoogtepunt van het leven. "Ik heb het zo fijn met mijn dochter. Stiekem vind ik het heel jammer dat zij geen kinderen wil. Gelukkig heb ik leuke buurmeisjes hier in Almere en Priscilla’s vriend heeft twee kinderen die mij de leukste bonus-oma van de wereld vinden. Het zit goed. Ik ben gelukkig."
De dramaserie is bij veel mensen niet goed gevallen, zo waren ook Patty's Luv-collega's Marga Scheide en Jose Hoebee niet blij: zij werden niet uitgenodigd op de première. En dat terwijl zij wel een prominente rol in de serie hebben... Zo onthulden zij in Story.