Lil' Kleine boos op Renze Klamer: 'Wat een rare vraag'

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 23 januari 2024 om 10:20
lil kleine renze klamer 1
Lil' Kleine zat gisteren aan tafel bij Renze Klamer om te praten over zijn documentaire. Toch leek het gesprek niet te verlopen zoals hij in eerste instantie had gehoopt. De sfeer tussen de heren was om te snijden.

De documentaire van Lil' Kleine

Lil' Kleine kwam afgelopen week naar buiten met zijn eigen documentaire over de tijd na zijn vrijlating uit de gevangenis. Hij werd opgepakt nadat Yvonne Coldeweijer een video deelde waar te zien was dat hij zijn ex Jaimie Vaes mishandelde bij hun auto. De documentaire begint letterlijk op het moment dat hij met zijn vuilniszak de bajes uit komt gelopen.
We maken met hem te volledige nasleep mee van zijn aanhouding en de breuk van zijn relatie met Jaimie Vaes. Ze twee zien elkaar in de rechtbank, zeggen slechte dingen over elkaar én Lil' Kleine krijgt zijn kind bijna een jaar niet meer te zien. We zien de emotionele impact die dat op hem heeft en hoe hij zijn leven probeert te veranderen.

Lil' Kleine boos op Renze Klamer: 'Wat een rare vraag'

Net zoals elke bekende Nederlander, schuift Lil' Kleine ook aan bij een talkshow om te praten over zijn documentaire. Zo zat bijvoorbeeld André Hazes na langere tijd aan tafel bij Eva Jinek en schuift Lil' Kleine aan bij Renze Klamer. Toch is het maar de vraag of dit de juiste keuze is geweest, het lijkt namelijk niet echt goed te klikken tussen de twee. Het begint al met een verhitte discussie over wie het initiatief nam voor het interview. Heeft de redactie van Renze dit gevraagd zoals Lil' Kleine zegt, of heeft het team van Lil' Kleine gevraagd of de rapper aan tafel mocht komen zitten.
Daarna slaat Renze de plank mis door te stellen dat Lil' Kleine drank boven zijn zoontje zet. Dit valt natuurlijk helemaal verkeerd bij de rapper en hij laat dat ook zeker weten aan Renze. "Mijn zoontje komt sowieso op één", zegt hij. "Het is een rare vraag om te zeggen: 'Wat vind je belangrijker: drank of je zoontje?''