Martijn Krabbé te zien in volgend seizoen Kopen Zonder Kijken: 'Ondanks ziekte'

Entertainment
door Lois
woensdag, 17 april 2024 om 9:35
martijn krabbe
Bob Sikkes en Roos Reedijk van het tv-programma Kopen Zonder Kijken steunen hun collega Martijn Krabbé, nu deze het om gezondheidsredenen wat rustiger aandoet.

Martijn Krabbé ziek

We kunnen Martijn Krabbé kennen van de bekende televisieserie Kopen zonder Kijken en als voormalig presentator van The Voice of Holland. De carrière van Krabbé begon bij TROS toen hij nog maar 19 jaar was, vervolgens heeft hij talloze televisie programma's gepresenteerd en was hij vaak te horen op de radio.

Pittig

Martijn Krabbé maakte begin maart bekend een vorm van kanker te hebben en daarvoor behandeld te worden. Dat Bob Sikkes en Roos Reedijk Martijn steunen laten de woonexperts weten aan het ANP. 'Natuurlijk is er ruggespraak, maar hij heeft ook in de media gezegd van: ik wil rust en tijd voor mezelf en met familie en dat geven wij hem ook. Maar natuurlijk is er wel contact en steunen we hem', zegt interieurstyliste Reedijk.
Bob vindt de situatie pittig. 'Volgens mij maakt iedereen wel mee dat mensen om hen heen ziek worden en dat je nooit weet hoe dat gaat aflopen. Ik vind dat heel heftig. Martijn is én mijn collega én een klant, want ik heb zijn huis verbouwd, maar ook echt een vriend van me. Dus ik vind het niet makkelijk. Maar het gaat niet om mij, he?', zegt hij.

Zevende seizoen Kopen Zonder Kijken

Het opnemen van het nieuwe seizoen van Kopen zonder kijken is inmiddels al in volle gang. Dit wordt het zevende seizoen en Martijn had ondanks zijn ziekte al aangegeven bij RTL te willen blijven werken. 'We zijn nu ongeveer op de helft en hebben daarin allemaal onze eigen rol. De aankopen doen Alex en Bob, de verbouwing doet Bob, en Martijn heeft daar zijn eigen momenten in', vertelt Roos. 
Roos geeft aan dat het programma niet zonder Martijn kan. 'Hij is wel echt de showmaster, hij maakt het programma. Wat Martijn doet, dat kan niemand. Hij is wel echt de spil.'