Monica Geuze ziet flink wat geld verdwijnen richting haar ex-vriend

Entertainment
door Lois
zaterdag, 17 februari 2024 om 15:48
unknown 248403564 645452283134397 8558172452561676472 n
Monica Geuze en Robbert Kroese zijn alweer een tijdje uit elkaar, maar kochten in 2021 samen een prachtig optrekje in Amsterdam-Zuid voor de prijs van 1,6 miljoen euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 1,4 miljoen euro.

Monica Geuze

Monica begon haar carrière als dj en groeide uit tot een van de bekendste Nederlandse vloggers, ondernemers en tv-persoonlijkheden. Haar vlogs over het dagelijkse leven maakten haar bijzonder populair, maar begin vorig jaar kondigde ze aan te stoppen met deze video's.
Ook het liefdesleven van Monica verloopt niet altijd even soepel. Na een knipperlichtrelatie van vier jaar met Lil' Kleine kreeg Monica een relatie met voetballer Lars Veldwijk, die regelmatig te zien was in haar vlogs. Hun dochter, Zara Lizzy, werd geboren op 12 juli 2018, maar helaas gingen de twee ouders ruim een jaar later uit elkaar. Sinds 2020 had Monica een relatie met zakenman Robbert Kroese, maar ook deze relatie heeft niet lang standgehouden. Het nieuws van hun breuk deelde ze in haar laatste vlog.

Verdelingsakte

Recent heeft Monica Geuze diep in de buidel moeten tasten voor haar ex-vriend, Robbert Kroese. Het voormalige stel is alweer een tijdje uit elkaar, maar kochten in 2021 samen een prachtig optrekje in Amsterdam-Zuid voor de prijs van 1,6 miljoen euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 1,4 miljoen euro.
Beiden waren dus voor de helft eigenaar. Onlangs besloten Monica en Robbert echter om bij de notaris een verdelingsakte te laten opmaken. Op dit document heeft bekendeburen beslag weten te leggen. Het plan was duidelijk: Monica zou het pand in haar eentje bezitten, waardoor ze haar ex moest uitkopen. Na een taxatie van het optrekje werd de waarde vastgesteld op 2,2 miljoen euro, met een overwaarde van maar liefst 600 duizend euro.

Monica trok de portemonnee

Monica Geuze trok de portemonnee en betaalde Robbert Kroese een fikse som van drie ton euro om haar voormalige liefdesnestje volledig over te nemen. Met deze deal draagt ze nu ook de volledige last van de hypotheek op haar schouders. Hoewel Monica's liefdesleven met hoogte- en dieptepunten is gevuld, lijkt ze niet te willen blijven hangen in het vrijgezellenbestaan. Ze geeft aan verlangend te zijn naar die ene speciale persoon om haar leven mee te delen.