Verbazing over kledingkeuze Gaby Blaaser: ‘Doe eens normaal, je hebt een baby’

Entertainment
door Lois
zondag, 18 februari 2024 om 9:19
gaby blaaser single datingshow
In een recent Instagram filmpje met de caption 'Ik hou van mijn stad' wandelt ze door de stad met een opvallend blote buik. Fans zijn verbaasd en geven commentaar op haar gewaagde keuze....

Gaby Blaaser

Gaby Blaaser, bekend van haar avontuur als De Bachelorette, lijkt de liefde, maar niet te kunnen vasthouden. Na een mislukt liefdesavontuur in het programma, waarbij sommige deelnemers na afloop niet bepaald vriendelijk spraken over Gaby. "Na wat zij soms in de media hebben gezegd, dacht ik: mij niet meer bellen.” Ook haar relatie met vriend Robin blijkt niet bestand tegen de stormen van het leven.

Uit elkaar

Het nieuws van hun breuk komt voor vele als een schok, vooral omdat het koppel pas in juni ouders werd
van hun dochter Isabella. Gaby deelde het nieuws op Instagram, waar ze benadrukte dat de focus op het welzijn van haar dochter ligt. Zo plaatst de actrice een foto waarop ze haar dochtertje vasthoudt. 'Vandaag deel ik met jullie dat ik vijf maanden geleden de oneindige liefde van het moederschap heb mogen ervaren, en het vervult me met trots', begint ze haar bericht. Ze vervolgt dat zij samen met de vader van haar dochter heeft besloten om 'aparte wegen in te slaan'. De reden achter de breuk deelt ze niet.

Reacties

Terwijl Gaby probeert haar leven weer op de rails te krijgen, lijkt haar keuze van kleding ook de nodige opschudding te veroorzaken. In een recent Instagram filmpje met de caption 'Ik hou van mijn stad' wandelt ze door de stad met een opvallend blote buik. Fans zijn verbaasd en geven commentaar op haar gewaagde keuze. "Lekker met 3 graden buiten lopen met zo’n blote buik alsof het zomer is”, schrijft een volger. En een ander schrijft: "Doe de jas dicht joh… Straks vat je kou.” Sommige volgers vermoeden dat het juist de bedoeling van Gaby is om haar buik te showen op Instagram. "I love my city of I love mijn buik: om die stiekem te showen.”
Dit is niet de eerste keer dat Gaby onder vuur ligt voor haar Instagram posts. Tijdens een vakantie in Griekenland deelde ze een uitdagende foto waarop ze ligt met haar blote billen in een te kleine bikini. Het leverde haar toen al de nodige kritiek op , met opmerkingen als "Doe eens normaal, je hebt een baby."