Zorgt Monique voor vrede tussen Roxeanne en André Hazes?

Entertainment
door Sophie
maandag, 11 september 2023 om 12:08
monique westenberg roxeanne hazes andre hazes vrede
Monique Westenberg heeft een goede band met zowel Roxeanne Hazes als André Hazes . Gaat zij ervoor zorgen dat broer en zus weer met elkaar door één deur kunnen?

Het gevecht tussen Roxeanne en Rachel Hazes

Roxeanne Hazes en Rachel Hazes liggen met elkaar in strijd. Dit heeft alles te maken met de erfenis van vader en man André Hazes senior. De rechtszaak vond plaats in februari en hieruit is gebleken dat Rachel inderdaad officieel gezien géén erfgename is van André, maar zich nog wel zo mag noemen. Mocht Roxeanne, de rechtvaardige erfgename, willen dat haar moeder zich niet meer zo mag noemen, dan zou ze een bodemprocedure moeten starten. En dat doet ze! De laatste wens van haar vader, die wil zij in vervulling laten gaan. Een heftige strijd tussen moeder en dochter, maar waar blijft zoon André?

André Hazes mengt zich niet in erfeniszaak

André Hazes houdt zich volledig afzijdig van de rechtszaak over de erfenis tussen zijn zus en moeder. "Ik werk voor mijn eigen centjes en daar ben ik hartstikke trots op en ik heb nog nooit aan zoiets gedacht als een erfenis, dus ik wil me daar gewoon echt lekker buiten laten het liefst" , vertelde hij in april. Volgens Yvonne Coldeweijer
heeft dit te maken met het feit dat hij geen 'junior' meer wil heten, maar gewoon André Hazes. Dit is natuurlijk officieel zijn vader en hier zou hij dus toestemming van zijn moeder voor moeten hebben, als hij deze naam wil gebruiken. "Hij betaalt daar nu nul euro voor" , vertelde Yvonne.
Maar wat wij ons natuurlijk blijven afvragen is: wat als Roxeanne wel wint? Dit zou namelijk betekenen dat André ook recht heeft op heel wat centen. Ook Roxeanne weet dit, ondanks dat ze niets liever heeft dan dat haar broertje zich bij haar aansluit, heeft ze wel maatregelen getroffen. Als André zich niet bij haar zal aansluiten, dan moet hij ook afstand doen van de erfenis als ze wint. Klinkt redelijk. Als je niet mee wilt doen, mag je ook niet van de winst genieten.

Zorgt Monique Westenberg voor verzoening tussen Roxeanne en André?

Volgens Yvonne zou Monique precies willen weten hoe de zaak van de erfenis ervoor staat. Daar kunnen wij ons ook wel iets bij voorstellen, want met een huwelijk met André Hazes in het vooruitzicht, snappen we wel dat ze tegen een bak centen geen nee zegt.
Monique is ook nog steeds hele goede vriendinnen met Roxeanne, ze hebben altijd een hele sterke band onderhouden. Ook hebben ze beiden een vreselijke hekel aan Rachel. Zal er niet een moment komen dat Monique als bemiddelaar gaat spelen tussen Roxeanne en André? Zo kan André zich aansluiten bij zijn zus in de rechtszaak, zal hun band beter worden en krijgen ze beiden een zak met centen, inclusief Monique. Of het echt gaat gebeuren, dat moet nog blijken.