Om deze reden moet Emma Heesters haar woning verlaten

Om deze reden moet Emma Heesters haar woning verlaten

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Emma Heesters en haar vriend Wesley Hoedt wonen - voor nu nog - in België. Het lijkt erop dat ze twee hun woning snel zullen moeten verlaten.

Wesley Hoedt gaat vreemd

Er gaan al maanden geruchten rond dat Wesley Hoedt vreemd zou gaan. De juicekanalen deelden de verhalen massaal en daar kwamen ook verschillende screenshots bij kijken. Het zou hier gaan om hele pikante gesprekken die Wesley had met andere dames. Ook zou hij zich ook misdragen tijdens avondjes stappen met vrienden.

Emma Heesters heeft besloten om niet echt in de te gaan op deze roddels. De twee kochten vorig jaar zelfs een woning in Antwerpen. Ze gaan hier wonen omdat Wesley voetbalt bij de Belgische club RSC Anderlecht.

Emma Heesters en Wesley moeten de woning verlaten

Weekblad Story laat weten dat Emma en Wesley hun woning hoogstwaarschijnlijk zullen moeten verlaten op korte termijn. Dit zou alles te maken hebben met de sterallures van Wesley bij zijn club.

Wesley is door zijn trainer al twee keer op de bank gezet tijdens belangrijke wedstrijden. Ook heeft hij apart van zijn team moeten trainen. Het zou allemaal te maken hebben met het gedrag dat Wesley vertoont. "Wesley is een speler die zich belangrijk moet/wil voelen", schrijft de Vlaamse krant Gazet van Antwerpen.

Hij zou een aantal journalisten die aanwezig waren bij de training hebben uitgemaakt voor idioten. Hier waren zijn trainer en teamgenoten niet van gediend.

Wesley zou volgens de Belgische media zijn langste tijd bij de club wel hebben gehad en dat het de hoogste tijd is dat hij vertrekt. Dit betekent ook dat ze waarschijnlijk weggaan uit België omdat Wesley een andere club zal zoeken.

Entertainment

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk