Paniek bij André Hazes: urn van vader gevallen

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 08 maart 2024 om 15:00
realitynl 14
André Hazes is momenteel erg druk. Zo heeft hij aangekondigd dat hij gaat touren met nieuwe muziek, heeft hij een nieuwe documentaire én Holland zingt Hazes staat alweer voor de deur. Bij André thuis gebeuren er ook af en toe stressvolle momenten, zo geeft hij toe in een radio-uitzending bij 100% NL.

Gezinsuitbreiding André Hazes Monique Westenberg

André en Monique hebben gezinsuitbreiding! Zo heeft het stel een nieuw hondje genaamd Robbie. Robbie is erg druk en wil nog weleens huize Hazes terroriseren, dit kan voor onaangename situaties zorgen! "Alles wat gesloopt kan worden, is gesloopt", vertelt André. "Ik heb een urn staan van mijn vader, en ik heb allemaal kleden in mijn huis, anders glijdt de hond uit - je doet alles voor je hond - en die urn kwam daarop terecht, dus die kleden hebben het gered… Anders was ‘ie kapot." André was erg bezorgd toen hij zag dat de urn van zijn vader André Hazes sr. omgevallen was, maar gelukkig is hij nog heel!

Holland zingt Hazes

André doet dit jaar voor de elfde keer mee aan de concertreeks ter ere van zijn vaders repertoire. "Ik vind de muziek van mijn vader zingen sowieso heel leuk, daarom hou ik het zo lang vol." Ook vindt de zanger het "leuk dat elke keer andere artiesten meedoen". "Dat houdt het heel fris of zo." André vindt de allereerste stappen zetten op zo'n podium het allermooiste wat er is. Hij vindt het optreden niet meer zo spannend. "Misschien gezonde spanning, maar het is niet dat ik zit te kotsen naast het podium," vertelt hij lachend in tegen het ANP.

Gemis

André geeft aan hoe de band met zijn zus Roxeanne Hazes is verbeterd. "Heel fijn om bepaalde dingen met elkaar te delen. We hebben dezelfde jeugd gehad, hetzelfde leven, dezelfde shit. En dat je dat kan delen met iemand die echt hetzelfde heeft gevoeld is heel fijn. In plaats van anderen die niet echt weten waar je het over hebt." Ondanks dat Roxeanne er voor heeft gekozen om niet mee te zingen bij Holland zingt Hazes, respecteert André haar keuze. "Ik had het heel graag gewild." Toch steunt hij haar in elke keuze. "Ik hoop vooral dat ze keuzes maakt die haar gelukkig maken en dat ze daarachter staat."