Rachel Hazes haalt weer uit naar Roxeanne Hazes: 'Ze is respectloos'

Entertainment
door Sophie
donderdag, 14 september 2023 om 11:07
rachel en roxeanne
Rachel Hazes en dochter Roxeanne Hazes hebben simpelweg geen goede band met elkaar. Rachel neemt opnieuw het podium om haar eigen dochter de grond in te boren.

Rachel en Roxeanne Hazes

Het is weer zover: Rachel Hazes haalt uit naar Roxeanne Hazes. Het is al meer dan drie jaar geleden dat de twee elkaar hebben gezien en de enige kans op ontmoeting was, heel verrassend, in de rechtbank , waar Roxeanne ervoor koos om afwezig te blijven. Rachel is niet te spreken over het feit dat haar dochter niet op is komen dagen.
In een interview met weekblad Party heeft Rachel hard uitgehaald naar haar dochter. Ze noemt Roxeanne's afwezigheid bij de rechtbank "bijzonder" en "respectloos". Rachel benadrukt dat zijzelf wel aanwezig was. "Het wordt nu makkelijk afgedaan doordat er een verklaring werd voorgelezen van Rox. Ze hadden er blijkbaar moeite mee om zelf te komen. Maar ze had er geen moeite mee om heel lelijke dingen over haar vader en mij te zeggen bij Beste Zangers."
Het Beste Zangers -voorval zit Rachel nog aardig dwars. Volgens Rachel kunnen mensen veel over haar zeggen, maar niet dat ze een slechte moeder is of dat je geen zaken met haar kan doen. "Ik had haar wel weer eens goed in de ogen willen aankijken. Want ik weet zeker dat Roxie weet hoe ik als moeder en als vrouw in het leven sta."

Rachel en Marieke

Rachel zou Rachel niet zijn als ze niet haar complete familie- en vriendenkring voor de rechter zou slepen. Maar ze wil absoluut geen oorlog of ruzie
hoor! Rachel stond eerder al in de rechtbank voor de rechtszaak tegen Marieke van Beek . Het gaat om onenigheid over de huurprijs van een woning die Rachel heeft gekocht en waar Marieke woont. Destijds spraken ze samen af dat Marieke 800 euro huur per maand betaalt, maar achteraf vindt Rachel dat bedrag te laag. Ze wil dat Marieke 1450 euro gaat betalen. "Marieke zit gewoon in een huis van mij in Vinkeveen aan het water voor achthonderd euro per maand. Voor achthonderd euro kun je in Vinkeveen nog niet eens een schuur kopen."
zal er waarschijnlijk niet komen. Het ziet er ook niet naar uit dat de relatie tussen Rachel en Marieke met de tijd zal verbeteren. "Ik heb voor haar nul sympathie meer” , zegt Rachel. "Overal wordt omheen gedraaid, ze komen maar niet to the point. Ik heb het gevoel dat ze stikken in hun eigen leugens. En dat sterkt mij."