Jan Smit ontkent zoen met Bridget Maasland

Entertainment
door Indy
donderdag, 14 september 2023 om 10:17
jan smit bridget maasland zoen
Gisteren onthulde Yvonne Coldeweijer in De Volendam Juice Files dat Jan Smit meerdere malen vreemd zou zijn gegaan. Eén van de dames waarmee hij een affaire zou hebben gehad is Bridget Maasland , maar de zanger ontkende in 2014 al glashard dat de twee hebben gezoend.

Zoenen op Ibiza met Bridget Maasland

"Drie keer raden met wie hij jaren geleden stond te tongen op de boulevard van Ibiza na de opnames van De Zomer Voorbij ?", schrijft Yvonne Coldeweijer op Instagram. " Bridget Maasland. Onze Bridget die zichzelf recentelijk op haar moral high horse heeft gehesen. Pleurt er zo weer vanaf, die meid.”
Volgens Yvonne is het niet lastig in te schatten of er nog meet tussen Bridget en Jan gaande is. De openbare tongsessie op de boulevard is in ieder geval de Nederlandse spionnen daar niet ontgaan. Bridget is ook niet de enige vrouw met wie Jan heeft lopen flikflooien. Hij ging met déze vrouwen vreemd in zijn relaties. Op Ibiza pakte hij nog lekker door. “Jan ging daarna overigens de plaatselijke kroeg in en toen hij daar een andere meid wilde versieren, vertelde de meid hem dat ze al een relatie had. ‘Ik ook’, zei hij en deed daarna zijn trouwring af" , vertelt een spion aan Yvonne.

Jan Smit ontkent zoent met Bridget

Yvonne plaats vandaag een bericht van AD op haar verhaal. Jan Smit ontkent de zoen met Bridget Maasland. "Hahaha check dit nieuwsbericht uit 2014. Sprak gisteren meerdere spionnen die hier gewoon bij waren." Een ooggetuige, die de zoen tussen Bridget en Jan heeft gezien, vertelde destijds tegen Novum Nieuws dat de zoenpartij niet lang duurde en dat de twee omringd werd door collega's. Na afloop zou Bridget hebben gezegd dat Jan er niet veel van bakte. De tongzoen was volgens de ooggetuige onderdeel van een spelletje in een strandtent, toen de camera's niet draaiden.
Jan ontkent glashard dat het voorval heeft plaatsgevonden. Hij twitterde: "Yeah right! Op een volle camping met allemaal Nederlanders! ;)" Ook maakte hij een grapje over de roddel: "Laatste dagje #DZV! Straks nog even lekker zoenen met z'n allen en dan naar huis..."
Yvonne vindt het mooi hoe Jan er destijds een draai aan heeft gegeven. "Bridget heeft later aan het vriendinnetje van haar broer Bryan in geuren en kleuren verteld hoe Jan Smit was in bed. Oops."