Rachel Hazes vervult de wens van André Hazes sr.

Entertainment
zondag, 10 december 2023 om 10:30
ontwerp zonder titel 2023 12 06t151648921
Rachel Hazes heeft via haar Instagram aangekondigd dat ze een nieuw avontuur in de horeca begint in het Spaanse Torremolinos. Hiermee vervult ze de wens van haar overleden man André Hazes. Ze deelt haar enthousiasme met de volgende woorden: "Ik kan eindelijk het volgende mooie nieuws met jullie delen."

Casa Hazes

Rachel Hazes beweert dat André Hazes sr. nog enkele verlangens had toen hij ernstige problemen ondervond met zijn gehoor. " Eén daarvan was om nog een eigen Hazes Café te hebben, daar waar hij ooit zelf was begonnen met zijn carrière als ‘zingende barkeeper. " Sinds het overlijden had Rachel al een plan in haar hoofd, zo gaat ze verder. " Daarom ben ik zo ontzettend trots om dit nu eindelijk voor hem in vervulling te kunnen laten gaan. En dan ook nog in zijn geliefde Spanje. "
Op 10 februari zullen de poorten openzwaaien. " Een plek voor iedereen die van lekker eten, een drankje en een gezellig praatje houdt. Met op de achtergrond uiteraard de bekende muziek van onze André. Precies zoals André dit zelf zou hebben gewild. "
Op dit moment draagt de gelegenheid de naam 'Brasserie Casa Beense' en wordt beheerd door Melanie Beense en haar echtgenoot Casper Groosman. " Zij gaan samen met mij het avontuur aan om van de nieuwe brasserie, Brasserie Casa Hazes, een enorm succes te maken. Brasserie Casa Beense is afgelopen jaren een begrip geworden aan de Spaanse Costa en Brasserie Casa Hazes zal dit op eenzelfde wijze met muzikale passie blijven voortzetten. "

Nieuwe muziek André Hazes sr.

Het uitbrengen van niet eerder gepubliceerd werk van overleden artiesten is vaak onderwerp van discussie. Vaak hebben de artiesten zelf diverse redenen gehad om bepaald materiaal niet te publiceren, maar besluiten hun nabestaanden dit toch te doen, vaak om financiële redenen. Het lijkt erop dat Rachel ook van plan is om onuitgebrachte nummers van haar overleden partner André Hazes uit te brengen.
" Denk je dat er ooit nog postuum nieuw werk uitkomt van André Hazes? ", vraagt weekblad Weekend aan haar. Daarop antwoord Rachel veelzeggend: " Ik sluit niks uit, laat ik het zo zeggen.
" Anders gezegd: Rachel heeft een nieuwe inkomstenbron ontdekt. Ze moet echter snel handelen, aangezien de erfeniszaak
op de stoep staat en het mogelijk is dat Roxeanne Hazes daarna belast wordt met het beheer van de muzikale erfenis van haar vader.