Rachel Hazes wéér in de rechtbank tegen ex-vriendin Marieke

Entertainment
door Sophie
dinsdag, 10 januari 2023 om 9:50
rachel hazes marieke rechtszaak 1
Rachel Hazes kan ondertussen bijna een kamer boeken in de rechtbank, zo vaak lijkt ze er wel te zitten. Eerst tegenover haar eigen dochter Roxeanne Hazes , daarna Yvonne Coldeweijer en 15 februari zal ze opnieuw tegenover haar ex-vriendin Marieke zitten.
Rachel Hazes vs Marieke van Beek
Een aantal jaren geleden kocht Rachel Hazes een woning voor haar vriendin Marieke. Voor de woning werd door Marieke 800 euro huur betaald. Achteraf gezien vond Rachel dit te weinig, voornamelijk omdat Marieke volgens Rachel nog flink wat geld terug moest betalen. Via de rechter probeerde Rachel 1450 euro per maand af te dwingen.
Eerder verloor Rachel de rechtszaak al eens, maar op 15 februari probeert Rachel het gewoon nog een keer. Ze zal weer in de rechtbank verschijnen tegenover haar ex-vriendin Marieke.
'Een rijke weduwe die een arm vrouwtje aanpakt'
In een eerdere rechtszaak kreeg Rachel geen gelijk, maar daar legt zij zich zeker niet bij neer. Ze liet eerder al weten dat ze zo lang blijft doorgaan tot de onderste steen boven is.
"Marieke zit gewoon in een huis van mij in Vinkeveen aan het water voor achterhonderd euro per maand. Voor achthonderd euro kun je in Vinkeveen nog niet eens een schuur kopen", vertelt Rachel aan Party. "Marieke jokt alleen maar. Ik ben in al die jaren dat we bevriend waren, niet slecht voor haar geweest. Maar het kan niet zo zijn dat Nederland mij gaat zien als een rijke weduwe die een arm vrouwtje aanpakt. Ik ben gewoon genaaid waar ik bij stond, dat moet je bij mij gewoon niet doen."
Rachel Hazes vs Marieke van Been 2.0
Het blijkt dus wel dat Rachel absoluut niet zal opgeven, op 15 februari staat ze namelijk wéér tegenover elkaar in de rechtbank. "Rachel en Marieke staan 15 februari opnieuw voor de rechter over de huur van een woning, die Rachel al eens verloor", meldt RealityFBI op Instagram.
Mama Rachel heeft het er maar druk mee.