Rachel onthult haar gevoelens over schoondochter: 'Zeg Maar Niets Meer'

Entertainment
door Lois
maandag, 12 februari 2024 om 11:30
1485921
Rachel Hazes laat zich uit over Monique Westenberg, de vriendin van haar zoon André Hazes. Dat ze geen goede band heeft met haar schoondochter is geen geheim, maar volgens Rachel is ze niet 'anti-Monique'

Brasserie Casa

Rachel Hazes heeft de deuren van haar Brasserie Casa Hazes geopend in het zonnige Torremolinos. Ook 'Rachels Kroketten' staan op het menu en "die gaan hartstikke goed", vertelt Rachel voor de camera bij Shownieuws. De kroketten zijn meer een knipoog naar de benaming 'gecremeerde kroket' die juicekoningin Yvonne Coldeweijer voor Hazes gebruikt. Verder staat ook ‘Zeg maar niets meer’ op het menu: een broodje shoarma met knoflooksaus. “Zeg maar niets meer, want dan stink je lekker uit je mond”, licht Rachel Hazes toe.

Anti Monique

Maar laten we het hebben over Rachel's vermeende aversie tegen Monique Westenberg. André Hazes jr. zou onterfd zijn vanwege zijn relatie met Monique. "Er wordt gedaan alsof ik anti-Monique ben", beklaagt Rachel zich. Volgens haar heeft Marieke haar flink beïnvloed. 'Dat zou ouwe Dré nooit gewild hebben, daar moet je vóór gaan liggen. Wil je dat zij straks met jouw Louis Vuitton-tas loopt?' "Ik heb me door Marieke laten leiden en André inderdaad onterfd", vertelde Rachel eerlijk in de rechtbank .
Rachel werpt de bal terug naar Marieke en beweert dat het allemaal haar idee was. "Ze vergeet daarbij te vertellen dat het later allemaal teruggedraaid is. Dat wist Marieke ook", aldus Rachel. Dit is later hersteld, maar op de vraag of André inmiddels weer erfgenaam is wil Rachel geen antwoord geven.

Rechtszaken

De afgelopen jaren zijn de rechtszaken tussen Rachel Hazes en haar dochter Roxeanne Hazes 'hot topic' onder de media. De rechtszaken gaan vooral om geld, volmacht en erfenissen. Maar laten we niet vergeten dat Rachel Hazes bekend staat om haar neiging tot onnodige rechtszaken, wat haar toch enige mate van relevantie lijkt te geven. Rachel spreekt ook de bewering van Roxeanne tegen dat er 'tonnen aan inkomsten' naar Melvin Produkties, Rachel's bedrijf, zijn gegaan. Moederlief beweert dat het slechts om 800 euro en later 2.150 euro per maand ging. "Rox doet net alsof ze tonnen inbracht. Maar ze had amper optredens; ik kreeg heel weinig werk voor haar."
Rachel denkt dat het 'nooit meer goed zal komen' tussen haar en Roxeanne. "Daarvoor is er te veel gebeurd, te veel gezegd. Al wil ze de deur nog niet definitief dichtgooien. "Als Rox me nu belt: Mam, ik heb een probleem, dan zal ik het voor haar oplossen. Ik blijf altijd haar moeder. Maar het wordt nooit meer zo hecht als het geweest is." Het is echter moeilijk om de oprechtheid van de uitspraken die Rachel doet serieus te nemen. Eerst trapt ze haar dochter de grond in en daarna is ze klaar om op te treden als reddende engel om Roxeanne haar problemen op te lossen…