Roxeanne Hazes haalt persoonlijke bezittingen op bij Rachel Hazes

Entertainment
door Indy
maandag, 18 december 2023 om 17:02
roxeanne haalt spullen op bij rachel
Het lijkt erop dat Roxeanne Hazes de deur naar contact met haar moeder Rachel Hazes volledig heeft gesloten. Juicekanaal RealityFBI laat weten dat Roxeanne al haar persoonlijk spullen heeft laten ophalen bij haar moeder. Ook zou ze de spullen van haar broer André Hazes mee willen nemen, maar Rachel stond dit niet toe.

De banden van de familie Hazes

Het is geen geheim dat de familieband tussen de Hazes-leden niet optimaal is. Rachel Hazes en Roxeanne Hazes hebben al jarenlang ruzie en dit is zelfs uitgelopen tot een rechtszaak. Uit deze rechtszaak is weer een bodemprocedure voortgekomen.
Tussen Roxeanne en André Hazes is er ook al lange tijd geen contact meer, de reden hiervoor is echter niet bekend. Roxeanne gaf laatste nog aan haar broertje heel erg te missen. Roxeanne heeft wel goed contact met Monique Westenberg , de vriendin van André Hazes. Er werd gespeculeerd dat er hierdoor misschien wel verzoening tussen broer en zus zou gaan plaatsvinden.
André en zijn moeder zijn wel heel goed geweest samen, maar ook niet op een gezonde manier. André is bij haar in huis gaan wonen, maar later op zichzelf gegaan. Hij geeft aan nu op een gepaste afstand af en toe contact met haar te hebben. Maar van de gepaste afstand tussen moeder en zoon lijkt inmiddels ook geen sprake meer. RealityFBI ontdekte dat André en Rachel elkaar niet meer volgen op Instagram. Het lijkt erop dat ook deze breuk definitief is.

Spullen opgehaald

Juicekanaal RealityFBI
meldde op Instagram dat Roxeanne haar resterende persoonlijke bezittingen heeft laten ophalen bij Rachel. "Dit wisten bronnen dichtbij de familie Hazes ons te vertellen " , schrijft het juicekanaal. "Blijkbaar was het zoveel dat partner en manager Erik Zwennes niet alles in één keer kon meenemen.”
En het bleek dat Roxeanne niet alleen haar eigen spullen terug wilde hebben. Ze wilde ook de spullen van haar broer André meenemen. "Maar daar ging Rachel niet mee akkoord. We hebben Erik gevraagd naar deze situatie. Hij las de vraag, maar reageerde niet.”

Verzoening tussen Rox en Dré

Roxeanne wilde dus ook de spullen van haar broertje laten ophalen. Zou er toch weer sprake zijn van verzoening tussen broer en zus? De twee hebben eigenlijk geen contact meer met elkaar, maar toch lijkt er weer een vorm van herstel te zijn. Yvonne Coldeweijer deelde eerder dit jaar het grote nieuws op Instagram dat André en Roxeanne elkaar na jaren weer hebben gezien. “In welke context en wat er besproken is, is me nog niet bekend. Moet Rachel zich zorgen gaan maken?”