Schokkende details over Theo Maassen en schoonmoeder Anna Nooshin: 'Ze is heilig voor hem'

Entertainment
door Lois
woensdag, 31 januari 2024 om 15:44
theo maassen
Vorige week is er zowaar een bom ontploft met heftige beschuldigingen rondom Theo Maasen, maar nu meer onthulling in de zaak. Theo Maassen heeft al jaren problemen met vrouwen, die hij mishandelt en het leven zuur maakt.

Theo Maassen

De Brabantse grappenmaker Theo Maassen maakt zich al jaren schuldig aan huiselijk geweld. Het lijkt erop dat zijn grappen over huiselijk geweld tijdens zijn shows niet slechts grappen zijn, maar ook de harde realiteit weerspiegelt. Theo zou niet vies zijn van het aanrichten van een gebroken neus hier en een hoofdwond daar.
Joyce, de vrouw van Theo, zou onder meer een gebroken neus hebben opgelopen, nadat ze op een computer zocht naar bewijzen voor zijn vreemdgaan. Volgens Privé waren het de liefdesmails aan regisseuse Paula van der Oest, schoonmoeder van Anna Nooshin, die uiteindelijk de aanleiding waren voor haar gebroken neus. “Door te speuren op een onversleutelde iPad en computer”, aldus het tijdschrift.

'Wat vond hij toch, wat hij bij mij niet kan vinden?'

Joyce beweert dat Paula de minnares is van wie Theo het meest hield. Zo zegt ze: “Zij is echt heilig voor hem. Wat vond hij toch wat hij bij mij niet kan vinden?”
Wat voor een vrouw is Paula van der Oest eigenlijk? Lijkt het erop dat ze de andere kant op kijkt als het om huiselijk geweld gaat? Privé heeft meerdere keren geprobeerd Paula te benaderen, maar ze houdt haar lippen stijf op elkaar. Angela beweert ook dat ze bijna tweelingzussen lijkt met Paula en dat ze tussen 2012 en 2016 Theo's meest geliefde minnares was. Maar het wordt nog gekker!
In een onverwachte wending neemt minnares Angela contact op met Theo's vrouw Joyce, omdat ze bezorgd was over Theo's agressieve kant. Maar wat begint als een goedbedoeld gesprek, escaleert al snel tot een bizarre app-conversatie van maar liefst 125.000 woorden, vol beschuldigingen.

Theo en Joyce nog steeds bij elkaar

Theo en Joyce zijn nog steeds samen, en het lijkt erop dat de halve wereld zich afvraagt waarom! Is het een financiële situatie die ze bij elkaar houdt? Misschien spelen de kinderen hier een rol in? Wat is er aan de hand achter die gesloten deuren? Is het liefde, geld, of pure verleiding?