Sylvie Meis heeft verhuisplannen: 'Trekt in bij Wim'

Entertainment
door Indy
donderdag, 23 november 2023 om 8:49
verhuisplannen sylvie meis
Het ziet ernaar uit dat Sylvie Meis haar spullen pakt in Duitsland en terugkeert naar Nederland. De presentatrice pendelt nu nog heen en weer om haar 'grote liefde' en zoontje te zien, maar volgens een insider van weekblad Story trekt ze binnenkort in bij Wim in Amsterdam.

Nieuwe liefde

In september begon het hele mediacircus: Sylvie Meis werd gespot met een man. Alles wees erop dat zij en Wim Beelen, de man in kwestie, een relatie hebben, maar de twee ontkenden noch bevestigden dit. De Duitse krant Bild spotte Sylvie en Wim samen op Mallorca op de luxe jacht van de steenrijke Wim .
Shownieuws -presentator Evert Santegoeds heeft zijn twijfels bij de beelden. “Zo te zien kunnen ze het goed met elkaar vinden. Er zijn beelden waarop ze arm in arm weglopen.” Het tafereel lijkt volgens hem enigszins in scène gezet. “Helemaal met het verhaal in Bild, die is geschreven door Tanja May, een goede vriendin van Sylvie. Ik dat zij de primeur heeft gekregen en dat het daarmee een bevestiging is dat het inderdaad wat is tussen de twee.”
Na twee weken speculeren gaf Sylvie dan tóch een bevestiging rondom de situatie. Op Instagram plaatste ze een foto van zichzelf en Wim. “Mijn liefde” , schrijft ze bij de foto, waarop de liefde tussen de twee overduidelijk zichtbaar is.

Verhuisplannen

Ondanks dat Sylvie en Wim nog niet zo lang samen zijn, lijkt het erop dat de twee nu al een stapje verder gaan in hun relatie. Sylvie is nog woonachtig in Duitsland en moet regelmatig terugkeren naar Amsterdam voor 'haar grote liefde' en haar zoontje, die bij de jeugd van Ajax speelt.
Sylvie zou klaar zijn met het heen en weer pendelen tussen Duitsland en Nederland en is, volgens een insider van weekblad Story
, van plan om haar spullen te pakken en weer permanent naar Nederland te vertrekken. Haar carrière als presentatrice zou in Duitsland ook op een laag pitje staan. “En haar rol als mode-ondernemer kan Sylvie ook vanuit ons land invullen”, meldt de insider. “Sylvie is het voortdurende heen en weer reizen naar haar zoon en geliefde ook wel een beetje beu intussen. Voor Sylvie komt het moment om weer dicht in de buurt van haar zoon, geliefde en familie te wonen, steeds dichterbij.”
Als de plannen doorgaan, trekt Sylvie in bij Wim. De ondernemer heeft een leuk optrekje
in het Gooise plaatse Laren, maar hij heeft ook nog een luxe penthouse in Amsterdam, gelegen aan de Amstel. “Het ligt naast restaurant George Marina, de plek waar hij Sylvie op woensdag 6 september jongstleden ontmoette" , zegt de insider. "Ze was daar met haar zoon Damián om zijn transfer naar Ajax te vieren.” Aan ruimte geen gebrek dus!