Weer een domper voor Gordon: 'Invalidenkar'

Entertainment
door Nienke
donderdag, 07 maart 2024 om 16:43
realitynl 9
Gordon heeft zijn koffers gepakt en heeft besloten om op reis te gaan. Zo vliegt hij naar Los Angeles om aanwezig te zijn op een feest van Elton John. Dit gaat niet zonder slag of stoot want zijn krukken zijn ook mee vanwege een gescheurde meniscus.
"Jongens, jullie geloven het niet, maar ik zit in een soort invalidenkar", vertelt Gordon in een filmpje. Gordon heeft een gescheurde meniscus en loopt daarom met krukken. De manier hoe hij daardoor wordt behandeld, valt goed in de smaak bij hem. "Ik ga dit vaker doen, want ik vind het heerlijk zo", laat Gordon weten.

Operatie

Er zit binnenkort een operatie te wachten op Gordon. "Ik heb een scheur opgelopen toen ik met mijn knie tussen een tafel en stoel zat en mijzelf draaide”, legde Gordon uit. "Het gaat een paar maanden goed, maar elke drie, vier maanden schiet het eruit. En dat is de hel, kan ik vertellen.” De artiest loopt daarom op krukken. Het lijkt erop dat hij zijn leven niet laat belemmeren. Het is niet duidelijk wanneer Gordon precies wordt geholpen. "Maar ik laat de rest gelijk ook doen," grapte hij.

Comeback

Het filmpje is gedeeld door Gordon via zijn Instagram Stories. Gisteren maakte Gordon een comeback op zijn social media, na vijf dagen afwezig te zijn geweest. Door alle kritiek waarmee de zanger een week geleden overspoeld werd, is hem te veel geworden. In een emotioneel bericht die hij deelde, liet Gordon weten diep geraakt te zijn en dat hij zich genoodzaakt voelde om steeds te verdwijnen. "Jammer dat ik mijn privéleven, zoals ik dat deed in mijn enthousiasme, niet meer kan delen zoals iedereen dat doet”, schreef hij toen.

Onbegrepen

Een oorzaak waarom Gordon denkt dat hij niets meer kan delen is de kritiek die hij steeds over zich heen krijgt. Eerder had Gordon al ruzie met Yvonne Coldeweijer en heeft hij haar zelfs geblokkeerd op Instagram! Gordon heeft eerder aangegeven dat hij zich onbegrepen voelt in zijn vak. Het lijkt erop dat hij heeft geleden onder het misbruik dat hiervan is gemaakt. Hierdoor is Gordon terughoudender geworden in het delen van zijn persoonlijke leven.