Yvonne Coldeweijer haalt uit naar Olcay en Monica: ‘Smaken verschillen’

Entertainment
door Lois
dinsdag, 12 maart 2024 om 14:00
yvonne coldeweijder monica olcay
Yvonne Coldeweijer, beter bekend als de juicekoningin, haalt in haar nieuwe video uit naar Olcay Gulsen en Monica Geuze. "En even een hele speciale ‘hoi’ naar Olcay en Monica, die mijn video hebben nagedaan."  

Peperdure miskoop

Veel mensen zullen het wel herkennen: je koopt een kledingstuk, maar uiteindelijk blijkt het een peperdure miskoop. Yvonne Coldeweijer weet daar alles van en wijdde er een hele video aan op haar juicekanaal.
De video trok meer dan een miljoen kijkers, wat haar motiveerde om een vervolg te maken. Voordat ze echter het vervolg opnam, wil ze iets kwijt aan Olcay Gulsen en Monica Geuze. "Deel twee van mijn designer-miskopen. En even een hele speciale ‘hoi’ naar Olcay en Monica, die mijn video hebben nagedaan."

Smaken verschillen

Coldeweijer waardeert hun inspanningen en noemt het een "super goed idee", maar voegt eraan toe: "Alleen mijn items zijn niet zo lelijk als die van jullie, zeg ik heel eerlijk. Ik bedoel, die tassen die ik voorbij zag komen… Dan vallen die van mij wel mee, of niet? Smaken verschillen.”
Dan laat Yvonne haar volgende miskoop zien. "Ik wil beginnen met deze tas”, zegt ze terwijl ze een roze tas van Jacquemus omhoog houdt. "Ik weet het, fabulous. Maar ik draag dit dus niet. Als het mooi weer is en ik heb een super leuke witte outfit aan, dan pak ik toch niet dít?”

Geen uitzondering

Terwijl Yvonne Coldeweijer zich vermaakt met haar designer-miskopen, komt in hetzelfde genre onlangs een onthullend verhaal naar voren over influencers en hun vermeende designertassen. Sarah van Soelen, eerder bekend om haar relatie met André Hazes, wordt betrapt door Thefakebirkinslayer. Deze Instagram-pagina staat bekend om het blootleggen van celebrities met nagemaakte designertassen, en Sarah blijkt geen uitzondering te zijn.
Zelfs de bekende Yolanda Hadid en de zussen Esther en Anne Vedder, bekend van het merk Vedder & Vedder, werden eerder betrapt op het dragen van neppe Hermès-tassen. "Vorige keer bij een van de Vedders hebben ze de originele foto verwijderd, dan gaat hij automatisch weg uit de stories van de Birkin slayer”, vertelde een bron onlangs aan Coldeweijer. "Mooiste is dat daarna deze Birkin nooit meer is verschenen op social media.”