Zijn Rose Bertram en Gregory van der Wiel weer samen?

Zijn Rose Bertram en Gregory van der Wiel weer samen?

door Sophie

Last Laatst geüpdatet

Rose Bertram en Gregory van der Wiel zijn al een tijdje uit elkaar. Dit weekend werden ze weer samen gespot aan een tafel in Club Air, samen met Lil' Kleine. Zal er toch weer wat opgebloeid zijn tussen Rose en Gregory?

Rose Bertram en Gregory van der Wiel uit elkaar

Vorig jaar maakte Rose Bertram bekend dat ze een punt had gezet achter haar relatie met Gregory van der Wiel. De twee waren zo'n acht jaar bij elkaar en hedden twee kinderen samen. In de YouTube-serie Open Kaart vertelde ze: "Ik ben single and ready to mingle!" Ook heeft ze over een langere periode besloten er een punt achter te zetten, dat is niet in één keer gegaan.

Gespot met meerdere bekendheden

Rose Bertram lijkt het er goed van genomen te hebben de afgelopen tijd. Ze werd met meerdere mannen gespot. Als eerst natuurlijk met Thijs Boermans en het avontuurtje tijdens Expeditie Robinson. Daarna werd ze kort gelinkt aan voetballer Kylian Mbappé. De twee zouden op een romantische trip naar Parijs zijn geweest én de geruchten gingen dat Rose zelfs een kindje met hem zou willen.

Ook deze romance hield niet lang stand, als er überhaupt sprake was van een romance, want al snel werd ze weer gespot met een andere man. Dit keer gaat het om een nóg grotere bekendheid: Leonardo DiCaprio! Maar ook dit lijkt niks te zijn geworden.

Rose en Gregory weer samen?

Als het bij de grote internationale beroemdheden niet meer lukt, gaat ze het weer dichterbij huis zoeken. Afgelopen weekend werden Rose en Gregory weer samen gespot. "Lil' Kleine is dit weekend ook gespot met Rodney en Amber in Club Air. Weet je wie er ook bij ze aan tafel zaten?", vertelt Yvonne Coldeweijer op haar Instagram Story. "Gregory van der Wiel samen met Rose Bertram."

Zullen de twee hun relatie tóch nog een kans geven?

Entertainment

0 reacties

Dit vind je misschien ook leuk