Dirk Kuyt en zijn ex-vrouw liggen in een vechtscheiding: 'Leugens'

BN'ers
door Nienke
woensdag, 05 juni 2024 om 13:51
realitynl 113
Dirk Kuyt en zijn ex-vrouw Gertrude zitten momenteel midden in een vechtscheiding. Hoewel Dirk niets van zich wil laten horen vanuit respect naar hun kinderen toe, brandt Gertrude erop los. 
Dirk Kuyt en Gertrude waren ruim twintig jaar getrouwd, maar dit is als een nachtmerrie afgelopen. Gertrude heeft een rechtszaak aangespannen, omdat zij vindt dat de scheiding niet goed is afgehandeld. Gertrude maakt geen geheim van het drama wat er rond de twee speelt.

Emoties

Gertrude kwam na de zitting geëmotioneerd over in een interview met RTL Boulevard. "Het is gewoon heel teleurstellend dat het toch zover heeft moeten komen. Het duurt en het duurt, en uiteindelijk heeft het tot dit moeten komen, omdat we er gewoon samen niet uitkomen." Volgens Gertrude kwam de scheiding voor haar én de kinderen als 'een donderslag bij heldere hemel'. Gertrude geeft het volgende aan: "Er zijn gewoon afspraken gemaakt en ik dacht dat we daar gewoon goed overeen zijn gekomen. En uiteindelijk worden die afspraken niet nagekomen." Ook zou de band tussen Dirk en de kinderen niet helemaal goed lopen.

Hertrouwd

Dirk is in 2023 getrouwd met Kate en dit heeft volgens Gertrude veel invloed gehad op de kinderen. "Want hij heeft zijn kinderen nu gewoon zes maanden niet gezien. Mijn kinderen zijn daar dusdanig van slag van geweest en ze hebben het nooit... ze kunnen dingen niet accepteren."

Andere kant

Volgens Dirk klopt er helemaal niets van de verklaring van Gertrude. Hoewel Dirk geen woorden aan de situatie vuil maakt, reageert zijn advocaat wel op de situatie. “Zijn dochter traint twee keer per week in de sportschool bij Dirk thuis, afgelopen weekend was Dirk nog met zijn zoon bij een voetbaltoernooi en gisteren was hij bij zijn jongste zoon. Kortom: het verhaal van Gertrude klopt absoluut niet. De band tussen hem en zijn kinderen is hartstikke goed.” Waarop de advocaat van Gertrude het volgende zegt: "Er is geen sprake van een goede band."