Dit is de prachtige woning van Britt Dekker

BN'ers
door Nienke
zaterdag, 25 mei 2024 om 9:30
realitynl 26
Britt Dekker kunnen we allemaal kennen als presentatrice, vlogger en dressuurruiter. Britt spendeert al heel wat jaartjes op de Nederlandse buis en heeft een aardig vermogen kunnen opbouwen. Dit is ook wel te zien aan het prachtige huisje waar ze met haar huidige vriend mee woont!
Britt Dekker is al vanaf haar 17e te zien op de Nederlandse televisie en in 2018 begon ze met het presenteren van programma's. Dit werk doet ze voornamelijk voor SBS 6 en werkt ze samen met onder meer Martien Meiland. In 2018 en 2021 plaatste Britt zich voor de Nederlandse Kampioenschappen voor dressuur rijden. Britt verschijnt regelmatig op covers van verschillende bladen zoals Beaumonde en heeft ze in 2022 de Gouden Film behaald.

Partner

Britt heeft samen een huisje gekocht samen met Max Apotowski. Britt heeft Max leren kennen bij het tv-programma Waar Rook is… Zijn Britt & Ymke dat in 2013 werd opgenomen. Het stel is inmiddels al zeven jaar samen en Britt zou altijd al graag willen trouwen met Max. Max heeft altijd gezegd dat hij pas zou willen trouwen, wanneer Britt bewijst goed op te kunnen ruimen. Kennelijk heeft Britt het bewezen, want ze zijn verloofd!

Woning

Britt woont samen met Max in een pracht huisje in het centrum van Amsterdam. Max kocht deze woning voor zo'n 594.000,- euro. Dit werd overigens betaald in cash, zo is er volgens het Kadaster geen hypotheek op de woning gevestigd. Het appartement waar de twee wonen, is op de begane grond.

Wat krijg je er voor?

Voor dat bedrag krijg je een woning met tuin én een oppervlakte van 115 vierkante meter en dat in Amsterdam! De tuin heeft een oppervlakte van 81 vierkante meter en is gelegen op het zuiden. De woning heeft in totaal vijf kamers, waaronder drie slaapkamers en een prachtige badkamer. Er zou eventuele ruimte over zijn voor kinderen in de toekomst!
Bron: Bekende Buren
Bron: Bekende Buren
Bron: Bekende Buren
Bron: Bekende Buren