Roy Donders spendeerde een nacht met de vriend van zijn beste vriendin: 'Beschuldigd van misbruik'

BN'ers
door Nienke
dinsdag, 21 mei 2024 om 14:00
realitynl 46
Roy Donders heeft zijn levensverhaal geschreven in zijn boek genaamd: "Gewoon Royke". In het boek blikt Roy terug op een periode in zijn leven, waar hij zich nu niet meer in kan vinden. Zo worden de nachtelijke avontuurtjes ook uitgebreid beschreven...
In het nieuwe boek "Gewoon Royke" onthult Roy Donders het een en ander over zijn verleden. Tegenwoordig is Roy samen met zijn vriendin Michelle Bibi en hebben ze samen een dochtertje mogen verwelkomen. Dit is niet altijd zo vanzelfsprekend geweest voor Roy, want voorheen vond hij de liefde bij verschillende mannen. Zo vond er ook een avontuurtje plaats, bij de vriend van Roy zijn beste vriendin.

Onderdak aangeboden

Roy heeft een beste vriendin genaamd Jowena en ze kreeg ruzie met haar vriend. Dit was de reden waarom ze haar vriend op straat heeft gezet. Roy had het met deze man te doen en bood hem onderdak aan, door bij hem een nachtje te slapen. De nacht zou naar eigen zeggen van Roy "nogal uit de hand gelopen" zijn.

Gedwongen!

Zo geeft Roy toe dat: “Er is het een en ander tussen ons gebeurd." Roy vervolgt zijn verhaal met: “Een beetje voelen, trekken, zoenen dat soort dingen.” De dag nadat dit allemaal was gebeurd, kreeg Roy toch wel een beetje spijt. Hij wilde natuurlijk zijn beste vriendin niet verliezen! “Toen we de volgende dag wakker werden, zei ik: ‘Het is niet echt slim wat we hebben gedaan, dat hadden we beter niet kunnen doen'', schrijft Roy. In plaats dat de man begripvol reageerde, was dit niet het geval: “Hij reageerde boos. Hij zei dat ik hem gedwongen had. Hij wilde zijn relatie natuurlijk redden”, aldus Roy. Gelukkig kwam alles uiteindelijk op zijn pootjes terecht en zijn Roy en Jowena nog steeds goede vrienden.

Niet meer de Roy van toen...

De roem, heeft voor Roy ook een keerzijde. Hoewel hij bekend werd als "de Stylist van het Zuiden" is het nu gewoon Roy. Dat is met een reden: "Toen ik bekend werd, was ik nog zo jong. Wat weet je dan over jezelf? Ik pakte alles aan en hield van uitdagingen. Ik ben wat serieuzer geworden." In zijn nieuwe boek, zou hij een andere kant van zichzelf laten zien, wij zijn benieuwd.