Een liefdesbaby voor Nicolette Kluijver en haar militair?: 'Rammelende eierstokken'

Entertainment
door Nienke
donderdag, 11 april 2024 om 9:01
realitynl 21
Het nieuws zal niet ontgaan zijn dat Nicolette Kluijver teruggekeerd is van haar tijdelijke woonplek Bonaire. Ze neemt niet alleen de kinderen weer mee terug naar Nederland, maar ook haar nieuwe vriend die ze op Bonaire heeft ontmoet. Ze deelt iets over rammelende eierstokken op haar Instagram, is dit een voorteken?
Nicolette Kluijver is een tijdje uit het zicht gebleven van veel Nederlanders. Alhoewel ze regelmatig het een na het andere kiekje deelt met haar volgers op Instagram, was ze niet in Nederland te vinden. Nicolette is inmiddels weer teruggekeerd naar Nederland. Niet heeft ze alleen haar kinderen en wat souvenirtjes meegenomen, maar ook haar nieuwe vriend genaamd Milan! De twee zijn smoorverliefd en hebben grootste plannen.

"Rammelende eierstokken"

Nicolette en haar vriend Milan woonden destijds nog niet samen, maar waren wel klaar voor een grote stap. Wie weet wonen ze op dit moment wel samen! Nicolette deelt wel iets heel opmerkelijks op haar Instagram, zo schrijft ze als volgt: "Als je iets hoort rammelen zijn het mijn eierstokken." Dit schreef ze als reactie op een filmpje dat Giel Beelen van zijn pasgeboren dochtertje deelde.

Nog een kindje?

Nicolette heeft drie kinderen die ze samen met haar ex-man Joost Staudt heeft gekregen. De twee zijn, na een zware tijd achter de rug te hebben gehad, uit elkaar gegaan. In 2017 werd er bij Nicolette longkanker geconstateerd, ze was destijds zwanger van haar vierde kindje, maar moest vanwege de ziekte de zwangerschap noodgedwongen afbreken. Dit heeft heel veel verdriet voor Nicolette meegebracht, zoiets wil je niet. Zo heeft Nicolette vertelt in het tv-programma Rooijakkers Over De Vloer: "Als ik niet ziek was geweest, had ik het kindje wel laten komen. Het voelt verschrikkelijk dat je daar afscheid van moet nemen. Je wilt het wel houden, maar het kan niet, want je lijf is ziek.”