Emotionele dag voor Petri van B&B Vol Liefde

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 01 maart 2024 om 15:31
realitynl 27
Het was een emotionele dag voor Petri, bekend van haar deelname aan B&B Vol Liefde. Haar hondje is een van haar dierbaren en moest onder het mes, zo schrijft ze het een en ander op Instagram.
Victor, de hond van Petri, moest geopereerd worden aan zijn pootje. De operatie is goed verlopen, maar het hondje moet nog even bijkomen van dit avontuur. "Na een geslaagde kruisband operatie is Victor nog niet echt blij," schrijft Petri bij een foto. Het beestje kijkt een beetje neergeslagen uit zijn oogjes. De volgers van Petri spreken hun steun uit in de reacties: "Wat goed dat je dat voor je lieve hond over hebt. Succes met Victor zijn herstel," schrijft iemand. En een ander: "Heeeeel veel beterschap lieve Victor, en veel sterkte ook voor je top bazinnetje."

Keerzijde

De bekendheid heeft volgens Petri een keerzijde. Zo was Petri te zien in het populaire programma B&B Vol Liefde 2024, maar kreeg ze aan het einde veel over haar heen. Dit bespreekt Petri samen met Raven van Dorst. "Ik heb wel wat minder aangename berichten binnengekregen... Haatberichten." Wat deze berichten zullen inhouden is onbekend. Wel gaf Petri aan dat "het allemaal kutzooi is," Petri probeerde de haatreacties te negeren. "Ik dacht eerst: ach, dat interesseert niemand. Ik ken die mensen niet, die mensen kennen mij niet. Maakt niet uit.” Zo heeft Petri eerder aangegeven geraakt te zijn door haatreacties.

Gevolgen van haat

In het begin merkte Petri niet echt gevolgen van bepaalde negatieve reacties waarmee ze overspoeld werd. Later besefte ze wel wat dat met haar deed. Zo was een gevolg daarvan dat ze niet meer kon terugkijken op de fijne tijd die ze juist heeft gehad. Zo begrijpt Petri enigszins wel waar de reacties vandaan komen, zegt ze tegen Raven: "Omdat ik natuurlijk heel direct ben." Petri deed natuurlijk mee om de liefde van haar leven te vinden, maar dit is 'm helaas niet geworden.