Ex-verloofde sleept Gordon voor de rechter

Entertainment
door Lois
vrijdag, 23 februari 2024 om 11:00
or 1024x708
Gordon maakt na acht jaar zijn comeback in de muziekwereld en daar is veel kritiek op. Gordon werd in Vandaag Inside, Shownieuws en RTL Boulevard stevig aangepakt en na zijn afgang op het podium meldt Privé dat zijn ex-vriend Gavin Rozario hem voor de rechter wil slepen...

Reden

De exacte reden is niet bekend, maar vrijwel zeker doet Gavin dit naar aanleiding van uitspraken van Gordon over hem en hun relatie, in het tv-programma Casa di Beau. De timing is natuurlijk erg vervelend, omdat de zanger zich juist volledig op zijn muzikale comeback probeert te focussen.
De Nederlandse presentator beweerde in het programma onder meer dat hij psychische hulp nodig had nadat zijn relatie met Gavin op de klippen was gelopen. Volgens bronnen heeft Gordon het nieuws over de rechtszaak afgelopen dinsdag, vlak voor de voorstelling van zijn nieuwe plaat, vernomen. Het Nederlandse ‘Privé’ schrijft nu dat de Nederlander behoorlijk “van slag” was door het nieuws.

Voor de rechter

Afgelopen juli had Gordon zijn ex Gavin voor de rechter gesleept, vanwege onterecht verspreiden van privé-WhatsApp-gesprekken en e-mailverkeer. Hiermee doelde Gordon op de privéberichten die Gavin in weekblad Privé heeft gedeeld. Ook lekte Gavin dat Gordon een ‘enorme terugval’ had en weer veel drugs gebruikte. Daarnaast was Gavin ervan overtuigd dat Gordon last van stemmingswisselingen heeft. Gordon was woest en benoemde zich te schamen voor het feit dat hij ooit van Gavin gehouden heeft.
Genoeg redenen voor de zanger om zijn ex-verloofde voor de rechter te slepen. En de verlovingsring? Die kan Gavin opduiken in de Amstel als het aan Gordon ligt. Maar nu zijn de rollen omgedraaid, en het lijkt erop dat Gavin het niet langer pikt.

"Daar bemoei ik me niet mee"

Gavin ging niet in op de verzoeken van ‘Privé’ om te reageren op het nieuws de rechtszaak. Ook is er niet bekend waar hij momenteel verblijft en of hij naar Nederland zal komen voor de rechtszaak. Nathalie Moser, de manager van Gordon, liet op haar beurt weten dat ze niets van de zaak afwist. “Daar bemoei ik me niet mee”, klonk het daar.