Ex-minnares Theo Maassen lokt rechtszaak uit: 'Podcastserie'

Entertainment
door Sophie
vrijdag, 23 februari 2024 om 9:56
theo maassen
Sandra Schuurhof begint het idee te krijgen dat Angela Degener, de ex-minnares van Theo Maassen, een wraakzuchtige vrouw is. “Het lijkt erop dat ze een rechtszaak uitlokt.”

Klokkenluider

Angela Degener staat steeds fanatieker in de wedstrijd als het gaat om het aan de schandpaal nagelen van Theo Maassen. De ex-minnares van de cabaretier geldt als klokkenluider in de zaak over zijn vermeende huiselijk geweld en het stoort haar dat mensen als Johan Derksen hem tóch blijven steunen. Ze is nu een podcastserie over Theo begonnen. In de reeks ‘Het ware van ons’ gaat Angela haar héle verhaal vertellen over de gevallen cabaretier.

Podcastserie ex Theo Maassen

Het kan niet anders dan dat Theo Maassen thuis in shock op de bank zit. Terwijl de cabaretier nog altijd niet heeft gereageerd op zijn vermeende huiselijk geweld, komt er nu een podcastserie. Het is volgens Angela Degener tijd dat ‘de volledige waarheid’ een keer in podcastvorm naar buiten komt. “Ik heb besloten om een audio/video-podcast te maken om duidelijk te verschaffen omtrent wat er allemaal gebeurt inzake het huiselijk geweld wat plaats heeft gevonden bij Theo Maassen thuis en wat gepleegd is tegen zijn vrouw Joyce.”
De aankondiging heeft tot gemengde reacties geleid, vooral bij royaltyfan Sandra Schuurhof. Ze vraagt zich af wat Angela hiermee wil bereiken, vooral omdat Joyce Maassen de beschuldigingen heeft ontkend. Privé-baas Evert Santegoeds wijst echter op het feit dat het ontkennen van Joyce mogelijk niet vrijwillig is gebeurd en benadrukt dat Angela's beweringen serieus moeten worden genomen.

Vreemd verhaal

Angela gaat mogelijk élke dag wat opnemen. Het kan bijna niet anders dan dat ze Theo uitdaagt. “Ja, dat lijkt mij. Dat straalt ze uit, als ze echt al zegt: ‘Ik weet niet hoeveel afleveringen er komen’, dan is het echt wel zo dat Theo het op een gegeven moment zat is en hij wát zal moeten doen”, Laat Evert Santegoeds weten aan de desk bij Shownieuws.
Sandra Schuurhof vindt het een vreemd verhaal. “Heb je nou nog steeds het gevoel dat ze dit nog steeds doet om zijn huidige vrouw te beschermen of is het gewoon om hem kapot te maken? Oud zeer? Want daar lijkt het anders wel op. Ze wil ergens haar gelijk halen." Haar voortdurende inzet om Theo Maassen aan de schandpaal te nagelen, wekt eerder de indruk van aandacht te kort of jaloezie dan van een oprechte bezorgdheid over huiselijk geweld...