Monique alleen aan het koken voor de sponsor

Entertainment
door Nienke
vrijdag, 01 maart 2024 om 11:00
realitynl 16
Monique Westenberg laat graag op haar socials zien wat voor eten ze klaarmaakt. Volgens André is dit alleen het geval wanneer het gaat om samenwerkingen.
"Ik kook elke dag," is wat Monique zegt in haar filmpje op TikTok terwijl ze bezig is met koken. André staat achter de deur en hoort wat Monique zegt. "Eerlijk zijn!”, is wat je André hoort zeggen. Monique zegt dat ze eerlijk is, maar André schudt afkeurend zijn hoofd. "Wees eerlijk”, zegt hij nogmaals.

Sponsor

Monique begint te lachen en geeft al snel toe: "Oké, drie dagen in de week." Maar André weet dat hier iets achter schuilt en reageert vervolgens: "Drie dagen in de week wat?”, vraagt hij. "Alleen als het HelloFresh is," zucht Monique. Hierin geeft Monique toe dat ze alleen kookt wanneer het van "HelloFresh" is. Het is niet geheel onbekend dat Monique regelmatig samenwerkt met HelloFresh. Zo plaatst Monique vaak op haar Instagram account dat ze kortingscodes heeft en dat je voordelig een abonnement kan afsluiten bij dat bedrijf. Maar in de video is André blij dat ze het eindelijk toegeeft en reageert met: "Dankjewel.” Hoogstwaarschijnlijk is dit een reclamestunt, zo heeft Monique de video trots op verschillende socials geplaatst.

Ruzie

Het loopt nog steeds niet goed tussen André en zijn moeder Rachel Hazes. Zo sneert André zijn moeder nog weleens publiekelijk af. Maar ook tussen Monique en Rachel is de band niet zoals het geweest is. De ruzie tussen Monique en Rachel is zelfs in Spanje verder gegaan. De moeder van Monique, Annemarie, woont dicht bij de brasserie waar Rachel de eigenaar van is. Er wordt vaak geklaagd voor geluidsoverlast die de brasserie veroorzaakt. Het nieuwtje heeft zo ook Shownieuws bereikt. "De moeder van Monique heeft ervoor gezorgd dat haar vrienden niet naar brasserie Hazes gaan”, vertelde Patty Brard. Patty beschrijft twee kampen: "Een kamp-Hazes en een kamp-Westenberg. Je kunt eigenlijk zeggen dat het probleem van hier zich lekker verplaatst heeft naar daar.”