Stapt Peter Gillis samen met Wendy van Hout in het huwelijksbootje?

Entertainment
door Lois
vrijdag, 01 maart 2024 om 10:30
wendy van hout en peter gillis
Peter Gillis heeft bij Shownieuws gereageerd op de geruchten over een mogelijk huwelijk tussen hem en Wendy van Hout. Nadat de Massa is Kassa ster de relatie verbrak met Nicole Kremers, was hij al snel smoorverliefd op Wendy. Maar gaan ze nu echt het huwelijksbootje in stappen?

Trouwplannen

Peter zegt het volgende over zijn eventuele trouwplannen: "Dat blijft geheim. Misschien ben ik al getrouwd. Wie weet." Hij laat er dus niet al te veel over los. Peter liet eerder al in weekblad Story weten dat hij graag met Wendy in het huwelijksbootje zou willen treden. "Ik kan me voorstellen dat, als het zo goed blijft gaan, ik haar ten huwelijk zou kunnen vragen. Ik heb al gepolst of Wendy zou willen trouwen en ze zei ja", aldus Peter.
Maar Wendy zelf lijkt wat verwarring te zaaien. Vanuit een jacuzzi deelt ze een video waarin haar hand prijkt met een opvallende ring, wat onmiddellijk speculaties over een verloving veroorzaakte. Echter, Wendy verklapt aan Shownieuws dat het geen verlovingsring is en voegt eraan toe: "Nee niet eens, ik wacht met geduld."

Onsmakelijke beelden

De romantiek neemt echter een bizarre wending als Wendy recentelijk onsmakelijke beelden deelt op sociale media. "Vind je het warm?", vroeg Wendy aan Peter terwijl ze samen in het bubbelbad zaten. Vervolgens deed ze een ranzige onthulling. "Heb er net in geplast." Te horen was dat Peter er wel om kan lachen.

Mogelijke zwangerschap

Onlangs deelde Wendy van Hout al een opmerkelijk verhaal over haar gewicht op sociale media. Met een selfie waarop haar buik te zien is en screenshots van vragen over een mogelijke zwangerschap, verklaart Wendy: "Nee, ik ben gewoon aangekomen. Ik zal jullie terug meenemen naar 2022, niet schrikken."
De kilo's lijken niet alleen bij Wendy aan te komen, maar ook bij Peter Gillis zelf. De koning van vakantieparken, bekend om zijn liefde voor Brabantse worstenbroodjes, worstelt met zijn gewicht. Onder begeleiding van een diëtist en met ups en downs in zijn afvalproces blijft Peter zijn liefde voor lekkernijen trouw.