Vriendin Peter Gillis deelt opmerkelijk verhaal over gewicht: "Niet schrikken"

Entertainment
door Lois
woensdag, 28 februari 2024 om 13:00
peter gillis en wendy
Wendy van Hout, de vriendin van Peter Gillis, heeft op Instagram een opmerkelijk verhaal gedeeld over haar gewicht. In een reeks posts slaat ze terug naar degenen die opmerkingen maakten over haar vermeende gewichtstoename. Met een selfie waarop ook haar buik te zien is, en screenshots van vragen over een mogelijke zwangerschap, maakt Wendy duidelijk: "Nee, ik ben gewoon aangekomen. Ik zal jullie terug meenemen naar 2022, niet schrikken."

Bodyshamen

Op de volgende story deelt ze drie oudere foto's en schrijft daarboven: "2022, 42 kilo en aan de sondevoeding. Stop met bodyshamen en denk verder... Je weet nooit waar iemand mee dealt... Ik ben zo mega trots op mijn 57 kilo nu! EN MIJN BUIK!" Een krachtige boodschap van Wendy tegen bodyshaming en voor zelfacceptatie.
"In het verleden ontstond verwarring over een mogelijke verloving tussen Peter Gillis en Wendy. Een kerstfilmpje met Wendy's hand en een enorme ring zorgde voor speculaties. Wendy onthult aan Shownieuws dat het geen verlovingsring is, maar voegt eraan toe: "Nee niet eens, ik wacht met geduld."

Aangekomen

Ondertussen lijkt niet alleen Wendy van Hout zich in de media bloot te geven, maar ook Peter Gillis wordt niet gespaard. De man van vakantieparken, bekend om zijn liefde voor Brabantse worstenbroodjes, is zelf ook in kilo's aangekomen. Terwijl hij worstelt met zijn strijd om af te vallen, blijft Peter zijn liefde voor de lekkernij trouw. Hoewel hij al geruime tijd onder begeleiding staat van een diëtist die hem helpt met een voedingsschema en tips hoe hij gezond kan afvallen. Loopt dit proces met ups en downs.

Suikercoma

De motivatie die Peter kreeg om af te vallen is een gevolg van een ziekenhuisopname in 2022. Peter is destijds onwel geworden en is daardoor met spoed afgevoerd door een ambulance. Tot schrik had Peter nog maar een hartslag van 30. De familie was bang dat het misschien niet meer goed zou komen. Zoals Gillis zei: "Dit is een wake-upcall, ik moet nu echt iets aan mijn gewicht gaan doen." Peter reageert geschrokken op de gebeurtenis. "Ik was eigenlijk dood in het ziekenhuis. Ik reageerde nergens meer op. Uiteindelijk is het een zware suikercoma geweest.”