Monique Westenberg reageert op kritiek: 'Intiem moment’

Entertainment
door Lois
vrijdag, 08 maart 2024 om 18:11
monique westenberg
Monique Westenberg, bekend om haar liefde voor honden, krijgt flinke kritiek te verduren naar aanleiding van een foto waarop ze haar viervoeter Frenkie een kus geeft. Sommige volgers vinden dit idee ronduit walgelijk, en Monique kan het niet laten om op deze kritiek te reageren.

Drama

Monique, die bekend staat als de vriendin van André Hazes jr., maakt deel uit van de beruchte Hazes-familie, waar de afgelopen jaren de drama's zich opstapelen. Rachel, André's moeder, heeft eerder André onterfd, vanwege zijn partnerkeuze en lijkt nu in een nieuw conflict verwikkeld te zijn, niet alleen met haar eigen kinderen Roxeanne en André maar ook met Annemarie, de moeder van Monique Westenberg. Dit escalerende conflict zou zelfs kunnen leiden tot de gedwongen sluiting van Rachel's brasserie.

Hoogtepunten

Op Instagram deelde Monique trots de hoogtepunten van haar week, inclusief een beeld van een intiem moment tussen haar en Frenkie. Echter, niet iedereen smelt weg bij dit beeld. "Van de week was er op tv dat je honden niet op je mond moet laten likken. Ze hebben bacteriën. Er werd gezegd eerst aan hun kont en dan aan je mond”, reageert een volger.
De volger vindt het maar een smerig idee dat Monique haar honden kust, maar volgens haar valt het allemaal wel mee. "Ik ben er al 46 mee geworden”, schrijft Monique. En kennelijk zijn veel volgers het met haar eens, want haar reactie krijgt tientallen likes.

'Daar ben je weer'

Toch is het niet de enige kritische reactie die Monique op haar bericht krijgt. Sommige volgers zijn van mening dat Monique op de ene foto er anders uitziet dan op de andere. "Ik zie op de tweede foto een totaal ander gezicht dan op de eerste”, schrijft iemand. Ook op die reactie reageert Monique. "Hé Ria, daar ben je weer. Wat gezellig.”