Rachel Hazes moet de deuren sluiten: 'Lokaal conflict'

Entertainment
door Lois
woensdag, 06 maart 2024 om 12:05
rachel hazes
Rachel Hazes opende onlangs de deuren van brasserie Casa Hazes in het zonnige Torremolinos. Helaas lijkt haar droom al snel in duigen te vallen, want slechts enkele weken na de opening is er een oorlog uitgebroken over geluidsoverlast, waardoor de kans bestaat dat Rachel haar Spaanse eettentje binnenkort weer moet sluiten.

Rachel Hazes Casa Hazes sluiten

Rachel Hazes is Nederland ontvlucht omdat ze daar met iedereen ruzie heeft en runt nu een of ander brasserietje in de Spaanse badplaats Torremolinos. En je raadt het al: haar achtervolgende ruzies hebben haar achtervolgd tot aan de Spaanse kust. Eerder was al bekend dat SBS6 geen interesse had in een realityserie met Rachel, en nu lijkt ze haar handen vol te hebben aan een lokaal conflict over geluidsoverlast.
Omwonenden, met als vermoedelijke aanvoerder Annemarie, de moeder van Monique Westenberg, klagen steen en been over het lawaai. Patty Brard deed een boekje open in Shownieuws, onthullend dat Annemarie in de buurt een soort 'kamp-Westenberg' heeft gecreëerd, aangezien zij en Rachel niet bepaald elkaars grootste fans zijn.

Kamp-Westenberg

Rachel Hazes heeft onlangs beweert dat ze in principe niet 'anti-Monique' is. Maar het lijkt erop dat team Monique wel 'anti-Rachel' is.
Voor Rachel, die eerder haar zoon André Hazes jr. onterfde vanwege zijn partnerkeuze, waar Monique Westenberg mee bedoeld wordt, kunnen deze klachten ernstige gevolgen hebben. In Spanje gelden strikte regels, met name op het gebied van geluidsoverlast. Mocht de gemeente klachten ontvangen, bestaat de dreiging van sluiting of intrekking van vergunningen, inclusief die voor muziek.

Eenzame verjaardag

Afgelopen weekend mocht Rachel 54 kaarsjes uitblazen, maar haar verjaardag zou een stuk eenzamer zijn geweest dan voorgaande jaren. In tegenstelling tot de meesten, die hun verjaardag vieren met familie, werd Rachel niet gefeliciteerd door haar kinderen André en Roxeanne. En haar zus Els die liet ook niks van zich horen. Haar eenzaamheid werd slechts door haar vader Jan doorbroken, die op de Facebookpagina van Casa Hazes een karige felicitatie plaatste. "Van harte gefeliciteerd lieve Ras," schreef hij.