Nicol Kremers doet letterlijk een boekje open over haar leven

Entertainment
door Indy
dinsdag, 26 september 2023 om 15:51
nicol kremers boek peter gillis
In een interview met PowNed onthult Nicol Kremers dat we binnenkort nieuwe content van haar kunnen verwachten. Dit keer geen naaktfoto's of Playboycover, maar de ex-vriendin van Peter Gillis gaat een boek uitbrengen.

Nicol Kremers Playboy

In een interview met PowNed doet Nicol een boekje open over haar Playboy -avontuur . Op de vraag wat ze heeft verdiend als covermodel, wil Nicol geen antwoord geven. "Ik heb het niet voor niks gedaan en ik mag ook trots zijn op het bedrag dat ik ervoor heb gekregen, maar ik ga absoluut niet praten over bedragen."
RealityFBI speculeert dat de vork anders in de steel zit. Volgens goed geïnformeerde bronnen zou Nicol zelf naar Playboy zijn gestapt voor een shoot en dat ze daar niks voor heeft ontvangen. "Vrijwilligerswerk dus."

Boek over Peter Gillis

Nicol zegt in het interview dat ze letterlijk een boekje open gaat doen over haar leven. Hierin wordt er ook gesproken over haar verleden met haar ex-vriend Peter Gillis. Ze zou namelijk trauma's hebben overgehouden
aan de relatie met hem. Maar ook hier zijn volgens RealityFBI
grote twijfels over of het boek er wel gaat komen. "Het boek zou er al liggen, geschreven door Andries Jelle de Jong, maar er zou ruzie zijn ontstaan tussen beide kampen, waardoor het boek er mogelijk niet komt."
PowNed
zou ter plekke dezelfde vragen hebben gesteld, maar volgens hen werd het toen ongemakkelijk. "De verhalen zijn dus niet uit de lucht gegrepen, aangezien ze ook bij PowNed op de hoogte zijn van deze verhalen. We vroegen Andries vorige week al naar deze informatie, die toen antwoordde dat alles mogelijk beruste op een misvatting. Hij heeft het interview met Nicol in de Playboy gedaan, waarmee hij mogelijk wil zeggen dat hij in ieder geval her boek niet schijft of geschreven heeft."
Wouter van Dort, de manager van Nicol, is ook gevraagd naar deze informatie. Hij ontkent stellig.