Rachel Hazes verbreekt nóg een relatie: 'Ben Hazes-moe'

Entertainment
door Indy
maandag, 11 december 2023 om 15:51
rachel hazes breekt met sarah van soelen
Rachel Hazes en haar ex-schoondochter Sarah van Soelen waren twee handen op een buik. Na de breuk met André Hazes hielden de twee nog altijd contact en Rachel was Sarah en haar familie zelfs eeuwig dankbaar. Toch lijkt het erop dat ook deze relatie niet van lange duur was. De twee liggen namelijk in de clinch met elkaar.

Eeuwig dankbaar

Het is geen geheim dat André Hazes kampte met verslavingen. De zwanger verzweeg dit aanvankelijk voor zijn moeder Rachel Hazes, maar de familie Van Soelen wist er wel van af.
Terugkomend op de band tussen Sarah van Soelen en Rachel: de échte hulp kwam vanuit de familie Van Soelen. Ik blijf levenslang de familie Van Soelen dankbaar , want Sarah en haar ouders hebben ervoor gezorgd dat mijn kind in een kliniek terechtkwam", zei Rachel in een in de podcast Wat kan er nou gebeuren? "Dat zal ik mijn leven nooit vergeten. En dan ga je zo’n traject in met je kind.”

Sterke band

Rachel staat erom bekend dat je nooit meer van haar afkomt, of je nou tegenover haar in de rechtbank staat of als het je schoonmoeder is. Bridget Maasland en Sarah hebben een ding gemeen: ze hebben een blijvende vriendschap met Rachel. Of ze nou willen of niet.
Ook Sarah werd slachtoffer van Rachel en de twee deelden regelmatig foto's met elkaar, zagen elkaar samen op evenementen en reageerden regelmatig onder elkaars foto's op Instagram.

Ruzie

Maar het lijkt erop dat ook deze band niet meer is wat het is geweest. Rachel en Sarah volgen elkaar namelijk niet meer op Instagram. RealityFBI deelt op Instagram dat er iets voorgevallen is tussen de twee. Tijdens een dinnershow mocht Sarah geen plaats nemen aan de tafel van Rachel. Maar de twee waren toch besties ?
Het is niet duidelijk wat er gebeurd is tussen Rachel en Sarah, maar er gaan wel speculaties rond. Sarah heeft zich onlangs uitgelaten over de familie Hazes. Hierbij wil ze vooral uithalen naar haar ex André, maar het lijkt erop dat Rachel zich óók aangevallen voelt. “Ik ben misschien wel het meest Hazes-moe van iedereen” , vertelde Sarah. Ze zal hier hoogstwaarschijnlijk doelen op André, maar voor Rachel is het een reden om nóg een relatie te verbreken.