Yvonne Coldeweijer mag Rachel Hazes geen 'gecremeerde kroket' meer noemen

Entertainment
door Sophie
maandag, 09 januari 2023 om 11:53
yvonne rachel gecremeerde kroket
Om 13:30 uur vandaag staan Rachel Hazes en Yvonne Coldeweijer tegenover elkaar in de rechtbank. Toch kreeg Yvonne op de valreep nóg een sommatie op haar dak. Waar gaat deze nou over? Ze mag Rachel geen 'gecremeerde kroket' meer noemen.
Rachel Hazes vs Yvonne Coldeweijer
Rachel Hazes spant een rechtszaak tegen Yvonne Coldeweijer aan vanwege een video die zij maakte. Hier beschuldigt Yvonne Rachel van het uitlekken van de persoonlijke brief van André Hazes aan Sarah van Soelen . Ook laat ze zich uit over de gevolgen die dat heeft voor de band tussen moeder en zoon.
'Gecremeerde kroket'
Voor het weekend heeft Yvonne nog een sommatie ontvangen van Rachel, ook deze zal in de rechtbank behandeld worden vanmiddagn. Yvonne noemt Rachel namelijk een 'gecremeerde kroket' en daar is Rachel natuurlijk niet blij mee. Rachel eist via de rechtbank dat Yvonne hiermee stopt.
Gelukkig heeft Yvonne al een nieuwe naam voor Rachel bedacht. Niet echt bedacht, ze is namelijk achter de tweede naam van Rachel gekomen: Friedel. "'Gecremeerd' refereert volgens de advocaat van Friedel naar de dood en dat wordt door Friedel als pijnlijk ervaren", aldus Yvonne. "Ik schaam me oprecht dat we het in de rechtbank over de betekenis van een 'gecremeerde kroket' moeten gaan hebben."