Dit is het gigantische vermogen van Donny Roelvink

BN'ers
door Nienke
zaterdag, 04 mei 2024 om 12:30
realitynl 13
Donny Roelvink kunnen de meeste mensen kennen als de zoon van Dries Roelvink en het jongere broertje van Dave Roelvink. Hoewel Donny minder in de spotlights staat dan zijn vader en broer, heeft hij alsnog een aanzienlijk vermogen opgebouwd!

Donny Roelvink

De Roelvinkjes zijn niet meer van de buis af te slaan en maken een comeback met een nieuw seizoen. Donny verschijnt regelmatig in verschillende televisie programma's, maar houdt zich over zijn privéleven wat meer afwezig. Donny is het afgelopen jaar wel wat vaker in het nieuws verschenen met de diagnose dat hij teelbalkanker heeft gehad en moet hij nog regelmatig op controle. Hij heeft zijn leven herpakt en zo heeft hij zelfs op de cover van de Men's Health gestaan! Donny heeft het geweldige nieuws met ons gedeeld dat hij een nieuwe vriendin heeft! Maar zijn vriendin krijgen we niet te zien, zo waardeert graag Donny wat privacy.

Carrière

Donny begon zijn carrière als model en deed ook mee aan verschillende televisieprogramma’s zoals Expeditie Robinson, Temptation Island VIPS en Special Forces VIPS. Donny is ook erg actief op zijn Instagram waar hij 493.000 volgers heeft, een grote aanhang dus! Donny betrokken bij verschillende goede doelen en is zelfs ambassadeur voor de stichting 'Het vergeten kind'. Donny verdiend voornamelijk geld met het leven als een influencer. Met zoveel volgers op de teller heeft hij groot bereik en krijgt hij ook regelmatig samenwerkingen aangeboden. Met het werk wat hij verricht voor de televisie zal het geld ook wel binnenstromen. Daarnaast heeft hij ook een dj-carrière en heeft hij een eigen kledingmerk genaamd ‘DonnyRoelvink Clothing’.

Donny Roelvink vermogen

Het precieze bedrag wat Donny jaarlijks of maandelijks binnenhaalt, is niet duidelijk. Donny is niet bepaald open over zijn inkomen. Het vermogen van Donny Roelvink wordt geschat op ongeveer €400.000. Dit bedrag is geschat op de verschillende inkomstenbronnen zoals het televisie- en influencerwerk.