Yvonne Coldeweijer

BN'ers
door Sophie
vrijdag, 23 september 2022 om 9:41
yvonne coldeweijer 1
The juice queen herself, Yvonne Coldeweijer . Wie is eigenlijk de dame die zich verschuilt achter de roddels over anderen? Ze is geboren op 21 december 1986 in Tilburg. Ze is fulltime roddelkoningin, presentatrice, zangeres, actrice en YouTuber.
yvonne coldeweijer 632d698a05774 1
Bekend geworden
Ondanks dat we haar nu kennen als fulltime roddelkoningin, begon Yvonne Coldeweijer op een hele andere manier aan haar leven vol bekendheid. In 2009 nam ze deel aan het programmaK2 zoekt K3 om bij de het meest populaire trio van de Benelux te horen. Echter verliet zij de show tijdens de liveshows.
Van 2010 tot en met 2013 was Yvonne Coldeweijer te zien als haar alter ego Keet!. Ze werd hét gezicht van het nieuweTelekidsop RTL8. Ze bracht verschillende singles uit. Verder was ze ook in verschillende series, films en musicals te zien zoals:Amika, De Club van Sinterklaas & Het Geheim van de Speelgoeddokter enThe Little Mermaid.
In 2017 nam Yvonne Coldeweijer deel aan het populaire programma Wie is de Mol? en deed ze mee aan het datingprogrammaFirst Dates VIPS.
Maar de grootste bekendheid kreeg ze toen ze in juni 2015 het YouTube-kanaal 'Life of Yvonne' oprichtte. Het begon als een kanaal waar ze voornamelijk video's uploadde over beauty, mode en vlogs.
In het voorjaar van 2020 besloot ze dit kanaal naast zich neer te leggen en verwijderde ze alle video's. Aan het einde van 2020 maakte ze haar comeback
, maar met hele andere video's. Ze begon zich met haar YouTube-kanaal en haar Instagram-account meer te richten op roddels, geruchten en schandalen rondom Bekende Nederlanders. Hierdoor kreeg ze al snel de bijnaam 'Alberta Verlinde', vernoemd naar roddeljournalist Albert Verlinde.
Privéleven
Yvonne Coldeweijer is de grootste verspreider van de roddels in heel Nederland. Natuurlijk is het makkelijk voor haar om haar eigen privéleven geheim te houden als ze er zelf niks over verspreid. Daarom weten we er maar weinig over, maar na een klein beetje onderzoek kwamen er een aantal verhalen boven tafel.
Ooit had onze roddelkoningin een vriend uit Australië genaamd Nathan Daly. Hij leek het niet alleen gezellig te hebben met Yvonne, maar hij had naast haar nog zeven (!) andere vrouwen waar hij het leuk mee had. Dit is één van de redenen waarom ze heel bekend Nederland wilt exposen .
"Het heeft mij wel zodanig getriggerd dat ik een poosje niet meer wist wat wel en niet waar is. Je deelt een heel leven met een persoon van wie je zielsveel houdt en als je dan hoort dat hij een dubbelleven leidt, raak je in shock."
, laat Yvonne weten in een interview met Beau Monde. "Je komt erachter dat je hele leven anders is dan je dacht en dat doet extreem veel pijn. Misschien is dat wel de reden dat ik mensen die dit soort gedrag vertonen, wil exposen."
Ook had ze twee keer een relatie met een BN'er namelijk: Nicky Romero en Ben Saunders. Haar laatste relatie met ene Pim eindigde in 2019. In maart 2022 werd ze wel met ene Tom gespot in een café in Amsterdam, maar of dit uiteindelijk is uitgegroeid tot een relatie is niet bekend.
Grootste schandalen
We kunnen wel stellen dat Yvonne Coldeweijer een schandaal op zichzelf is. Ze zorgt ervoor dat geen enkele Bekende Nederlander nog geheimen heeft. Zo zorgde ze ervoor dat er veel van de relatiegeheimen van Lil' Kleine en Jaimie Vaes werden verspreid. Ze heeft de verslaving van Koen Kardashian exposed, ze deelde als allereerst het nieuws over Marco Borsato en andere schokkende feiten over The Voice of Holland en ze moest in de rechtbank verschijnen door een roddel die ze verspreidde over Samantha Steenwijk en haar afslankpillen. Dan hebben we het nog niet eens gehad over alles wat ze gezegd heeft over André Hazes en de relaties met Sarah van Soelen en Monique Westenberg .