Dit is de grote villa van Tino Martin!

Entertainment
door Nienke
zondag, 23 juni 2024 om 12:30
realitynl 5
Als je aan een Nederlandse volkszanger denkt, dan denk je misschien wel aan Tino Martin! Tino heeft het hele jaar door, tientallen of misschien wel honderden optredens! Dit brengt natuurlijk aardig wat geld op voor Tino, zo is dat ook wel te zien aan de villa waarin hij verblijft.
De bekendheid van Tino Martin zit wel goed in Nederland. Hij is te bewonderen op verschillende feestjes, festivals en natuurlijk concerten. Al moet je niet vreemd opkijken als hij een borreltje teveel op heeft. Ondanks dat Tino deze fout vaker weet te maken, lopen de zaken nog steeds goed voor hem en is hij vaak de hoofdact. Zo'n goedlopende zangcarrière brengt natuurlijk wat op, zo heeft hij niet alleen een fantastisch vermogen, maar ook een mooie villa!

Verbouwing

Tino heeft in 2019 een enorme villa in Vinkeveen gekocht die nog wel een verbouwing nodig had. Tino heeft voor de woning een bedrag van 1,1 miljoen euro neergelegd, zo heeft hij 0,3 miljoen, omlaag gesmokkeld! Het huis stond namelijk te koop voor 1,4 miljoen euro. De zanger heeft dit uit eigen zak betaald, er rust namelijk geen hypotheek op de woning.

Wat krijg je er voor?

Voor een woning waar je 1,1 miljoen euro voor heb neergelegd, woon je in het mooie Vinkeveen. De woning heeft een oppervlakte van 316 vierkante meter en bestaat het huis uit zes slaap- en vier badkamers. De kamers zijn verdeeld over drie woonlagen, dit betekent dat er genoeg ruimte over is voor Tino en zijn vriendin! De villa ligt langs de Vinkeveense Plassen, dus hij heeft uitzicht over het water, wie wil dat nou niet? Wat de woning zo bijzonder maakt? De woning heeft een eigen ophaalbrug heeft, dit zie je natuurlijk niet vaak!
In de tijden dat er foto's zijn gemaakt van de woning, was Tino nog druk aan het klussen. De woning moest nog flink onder handen genomen worden, wilde het voldoen aan de eisen van de zanger en zijn vriendin. De foto's zijn hieronder te zien!
00timo02 960x600 2
Bron: HollywoodHuizen
Bron: HollywoodHuizen
Bron: HollywoodHuizen